сряда, 06 юли 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  12355 прочитания

  „Язаки Димитровград“ увеличава заплатите и стартира нова програма за наемане на оператори

  Заводът в Димитровград е третият в групата заводи на „Язаки“ у нас, след тези в Сливен и Ямбол
  06 февруари 2018, 12:50 a+ a- a

  От 1 март „Язаки Димитровград“ въвежда увеличение в основната заплата на операторите, съобщават от компанията. Основната заплата на операторите в завода за автомобилни кабелни инсталации ще бъде увеличена на 575 лв., а след 6 месеца трудов стаж операторите ще получават 600 лв. 

  „Язаки Димитровград“ въведе и бонус система, която е обвързана с липсата на отсъствия от работното място, съобщават още от компанията. Всеки оператор, който спазва своя месечен график, получава още 280 лв. към основната си заплата. Допълнителните придобивки за служителите се увеличават и с двойно по-високата стойност на ваучерите за храна, която от 1 януари вече е 60 лв. 

  В резултат на тези въведения доходът на операторите с 6-месечен стаж в компанията стига до 940 лв., съобщават от „Язаки Димитровград“.   

  Допълнителните удобства за служителите включват още безплатен транспорт, двустепенно меню в столовата на завода само за 50 стотинки, 24-часово медицинско обслужване. При оборудването на базата са следвани най-високите стандарти за условия на труд и правила за здраве и безопасност. Освен това, всички служители в Язаки преминават през обучение, по време на което получават трудово възнаграждение.

  В началото на годината ръководството на завода в Димитровград стартира и програмата за наемане на нови служители в „Язаки“ - „Доведи приятел“. Тя дава възможност на всеки служител да спечели допълнително 230 лв. за всяка успешна препоръка, която е направил. Кампанията е активна до края на май 2018 г.  

  Заводът в Димитровград е третият в групата заводи на „Язаки“ у нас, след тези в Сливен и Ямбол. През 2017 г. компанията спечели наградата „Работодател на годината“, връчвана от Агенцията по заетостта. Клиенти на „Язаки България“ са най-големите и известни марки автомобили. 

  Официалното откриване на „Язаки Димитровград“ ще бъде през април 2018 г.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  МЗ: Възрастните най-активни при поставянето на втори бустери
  Над 4200 са общо всички поставени втори бустерни ваксини у нас
  преди 6 часа
  ЕК ще представи през лятото правила за въвеждане на напълно автономни коли в ЕС
  С новите мерки за безопасност се очаква до 2038 да бъдат спасени над 25 000 живота и да се избегнат поне 140 000 тежки наранявания
  преди 7 часа
  59% от компаниите у нас продължават с плановете за териториално разширяване
  50% от ИТ лидерите в България споделят, че планират да изместят повече бизнес функции към облака, показва проучване на Equinix
  преди 8 часа
  преди 8 часа
  ЕП призна газа и ядрената енергия за зелени
  Решението може да влезе в сила от 1 януари 2023
  преди 8 часа
  Exacta Solutions отваря нов офис в София
  Начело на офиса в София е Росица Великова