неделя, 19 август 2018  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1806 прочитания

  Българска компания създава дизайнерски костюми за водни спортове

  Alooppa пусна първата си колекция
  15 май 2018, 14:24 a+ a- a

  Българският бранд за дизайнерски неопренови костюми Alooppa лансира своята първа колекция. Фокус е поставен върху дамските неопрени за топло време. Успоредно се предлагат и неопренови якета за мъже. Постепенно асортиментът на марката ще се разшири и с други продукти за водни спортове.

  Неопреновите костюми са част от екипировката за много от спортовете, свързани с вода. Те бележат сериозно развитие през последните години, нараства и броят на хората, които ги практикуват.

  Прогнозите са, че глобалният пазар на продукти, свързани с тези спортове ще бележи ръст в дългосрочен план.

  В момента Alooppa предлага четири дамски и един мъжки модела за топло време в общо 14 цветови комбинации. Продуктите може да бъдат закупени от електронния магазин на бранда www.alooppa.com или от мрежата на Surf Shop Burgas (www.surfshopburgas.com). Скоро предстои да стартира и търговска програма, базирана на сътрудничество с магазини за водни спортове и посланици на марката.

  „Alooppa съчетава функционалността на спортното облекло със света на модата. Предлагаме на нашите клиенти начин да изглеждат и да се чувстват добре, когато практикуват любимия си спорт. Дизайнът отразяват нашето виждане за човешка красота, активен живот и хармония със заобикалящия ни свят. Желанието ни е да постигнем баланс между всичко това.“, споделят създателите на бранда Сергей Боев и Илияна Боева. Те са семейство, а водните спортове са част от начина им на живот вече много години.

  В момента всички основни етапи, свързани със създаването на неопреновите костюми – дизайн, производство, оперативна дейност, са под контрола на бранда. „Избрахме този модел, за да имаме пряк контрол върху качеството и да сме гъвкави да отговорим на търсенето на хора, които искат нещо различно от продуктите за масовия пазар“, коментира Сергей Боев.

  Alooppa използва в производството си висококачествени материали на утвърдени производители от Германия, Италия и Тайван. Неопрените се шият в собствено ателие. Всички модели се тестват лично от създателите на бранда и от други хора, които се занимават с водни спортове. Тестове на костюмите, които се предлагат в момента, са правени в различни условия на 4 континента – Европа, Азия, Северна Америка и Африка.

  Следващите планирани стъпки в развитието на Alooppa в краткосрочен план са насочени към добавяне на нови модели в дамската линия и развитие на мъжката линия.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  17 август 2018, 15:25
  Ангелкова: Очакваме около 5% ръст на чуждите туристи
  През октомври ще бъдат представени винено-кулинарните дестинации
  17 август 2018, 15:13
  Шефката на Търговския регистър подаде оставка
  Министърът на правосъдието е приела оставката й
  17 август 2018, 14:36
  ЕК получи над 4,6 млн. отговора в допитване за лятното часово време
  Брюксел ще анализира и обяви резултатите след няколко седмици
  17 август 2018, 14:15
  Турция обяви пакет от мерки за подкрепа на икономиката
  Лиpaтa дocтигнa рекордно ниско ниво нa 13 aвгycт, пoтъвaйĸи само за 5 дни с 21% cпpямo долара