петък, 21 септември 2018  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2784 прочитания

  BHTC започва разширяването на своя завод у нас

  Предвижда се да бъдат назначени допълнително около 150 работници
  13 юни 2018, 16:05 a+ a- a

  Българското подразделение на немската Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) започва разширяването на своя завод в Икономическа зона „София-Божурище“. Началото на строителните работи на терен беше дадено още миналия месец, а по план те ще продължат до март идната година.

  Разширението ще бъде с 6480 м2. С него броят на производствените линии в BHTC България ще се удвои, а производственият капацитет ще нарасне с 80 процента. Предвижда се да бъдат назначени допълнително около 150 работници. В новата производствена зона ще се работи по нови проекти за настоящите клиенти на компанията.

  Генералният мениджър на BHTC за България Мартин Ниланд сподели: „Става дума за проект от съществено значение за бизнеса ни в България, а и в Европа. Решението за него е взето след внимателен анализ на дългосрочните ни перспективи тук. И затова то е много важен атестат за постиженията на BHTC България. Ето защо използвам възможността да благодаря на целия екип за усилията, търпението и отдадеността към работата. Заедно успяхме да докажем, че в България работят професионалисти на световно ниво и че една инвестиция в страната определено си заслужава.“

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.