събота, 07 декември 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2689 прочитания

  Milestone Systems ускорява иновациите и увеличава капацитета за развитие с 45%

  Част от тази инвестиция ще бъде насочена към офиса на компанията в София
  22 юни 2018, 13:51 a+ a- a

  Milestone Systems ще увеличи капацитета си за иновации с 45% до края на 2019 г. и ще изпълни плановете си за разработка на уникални иновации в шест ключови иновационни области. Част от тази инвестиция ще бъде насочена към офиса на компанията в София, съобщават оттам.

  „Пазарните тенденции бързо се променят към обединяване на устройства, изкуствен интелект и усъвършенстван анализ на изображенията с добавяне на информационни обекти. Вярваме, че с увеличаване на капацитета ни за разработка и развитие в тези иновационни области, Milestone Systems ще предостави на партньорите ни нови възможности за пазарен растеж," споделя Ларс Тингаард, президент и изпълнителен директор на Milestone Systems.

  Инвестицията цели да увеличи капацитета за развитие на революционни иновации в области като deep driver integration, усъвършенствано изобразяване (advanced rendering), IoT и източници на метаданни, онлайн услуги, усъвършенствано управление на данни, както и пакета от инструменти за разработка на софтуер (SDK) върху платформата на Milestone Systems. Така Milestone Systems ще затвърди водещата си позиция в предоставянето на възможности за обработка на видео и данни от партньори, използващи невронни мрежи, deep learning технологии и изкуствен интелект.

  Според Световния икономически форум повече от един трилион сензори ще бъдат свързани към Интернет до 2022 г. Заедно с развитието на тези пазарни тенденции, търсенето на интелигентни решения и технологии за машинно обучение нараства. Oчакванията на мениджърите на компании са технологиите за Интернет на нещата (IoT) и изкуствен интелект да доведат до най-голяма промяна – 73% от тях заявяват, че инвестират в IoT, а 54% в изкуствен интелект (според проучването PwC Global Digital IQ Survey). Като част от дългосрочната си инвестиция в иновации, Milestone Systems ще партнира с водещи технологични компании за разработване на Imaging of Things софтуерни платформи, които да свързват, обединяват и гарантират сигурността на екосистемата от IoT устройства и платформи. 

   „Целта на Milestone Systems е да бъде част от всяка видео инсталация в света. За да постигнем това, трябва да сме в състояние да предложим най-иновативната платформа за видеотехнологии, която да позволи на нашите партньори да се справят с широкия спектър предизвикателства пред крайните ни клиенти. Искаме да разширим приложението на решенията ни отвъд областта на сигурността, в сфери като интелигентни сгради и умни градове, където нашите видеотехнологии могат да играят жизненоважна роля“, изтъква Бьорн Ску Ейлертсен, ръководител Развойна дейност в Milestone Systems.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  FT: България привлича рекордни инвестиции в технологичния сектор
  Facebook, Световната банка и самият „Файненшъл таймс“ разкриха свои технологични центрове в София през последната година
  преди 22 часа
  Над 2000 стартъпа са създали 15 хил. нови работни места у нас
  София е сред десетте най-добри градове за развиване на стартъп предприемачество, подчерта президентът Радев
  преди 1 ден
  Остават 10 дни за промени и плащане на авансовия корпоративен данък за 2019
  Това е и последният срок, в който фирмите имат възможност да направят корекция на декларираните от тях авансови вноски за тази година
  преди 1 ден
  Wizz Air поиска отпадане на бизнес класата за всички кратки полети
  Нискотарифният превозвач призова авиационната индустрия да спре да изпълнява полети с празни места в бизнес класа
  преди 1 ден
  General Motors ще строи фабрика за автомобилни батерии
  Тя ще е на стойност $2.3 млрд. и ще бъде съвместно дружество с южнокорейската LG Chem