събота, 25 май 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2234 прочитания

  JYSK България откри нови магазини във Варна и в Добрич

  Плановете на датската мебелна верига са до края на 2019 да открие още 12 обекта в страната
  09 август 2018, 14:18 a+ a- a

  Магазинът във Варна

  Два нови магазина отваря днес JYSK България – един във Варна и един в Добрич, който ще е и първият от веригата в града, съобщават от мебелната верига. Така, към момента датската компания е вече с общо 20 обекта в страната, като се очаква до края на 2019 г. те да се увеличат с още 12 броя, което прави и България един от най-бързоразвиващите се пазари за JYSK.

  Плановете на JYSK България са до края на август 2018 г. да успее да отвори още 2 магазина. 

  Цялостната концепция за присъствие в страната следва успешния модел на експанзия, който JYSK прилага и в другите страни – да има средно по 5 обекта в по-големите градове. До края на 2019 г. предстои и финализирането на логистичния център в Божурище – своеобразен хъб за общо 270 магазина от 7 държави в Югоизточна Европа  и 4-ти по ред в света.

  „Днес е изключително вълнуващ за нас ден, защото едновременно откриваме два обекта в България. Казваме „Добре дошъл!“ на JYSK в Добрич - магазин номер 19 в страната. През последните годините обектите, които открихме, бяха предимно в южната част на страната, затова сега е време да се насочим и към останалите големи градове, особено тук на север. Варна пък ще е своеобразен юбилеен магазин за нас – 20-ти по ред и втори JYSK България в града, като първият ни обект тук е и един от най-успешните в България.”, сподели Ираида Паюк, маркетинг мениджър на JYSK за България и Румъния.

  „JYSK България е добре позната марка в региона, а клиентите от морската ни столица дълго време чакаха да открием първия обект тук. Сега искаме да ги зарадваме и с втори. С откриването на магазина в Добрич пък, веригата стъпва за първи път в града и се надяваме това да е само началото на присъствието ни и тук.“, каза по повод двата нови магазина Георги Василев, регионален управител на JYSK България. 

  Магазинът в Добрич

  Веригата магазини продължава да държи и по-високо от средното за страната ниво на удовлетвореност на служителите. Показателят за удовлетвореност и мотивация на служителите в JYSK България е (75) от 100, докато средният показател за страната е едва (58).

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Тереза Мей подаде оставка
  Консервативната партия на Великобритания ще избере нов министър председател през юни
  23 май 2019, 16:39
  МОН публикува матурата по Математика
  Вижте част от задачите и техните верни отговори
  23 май 2019, 12:35
  Кофас: БВП забавя своя ръст
  Увеличаването на американските тарифи спрямо Китай ще засегне Германия, посочват от компанията за управление на риска
  23 май 2019, 09:25
  „Балкан Агрикалчарал“ инвестира 14 млн. евро в завод край Пловдив
  Резервът от човешки капитал в Пловдивска област е в рамките на около 200 000 човека