четвъртък, 13 декември 2018  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  743 прочитания

  Cargill се разрасна до над 1000 души в София

  Общо над 1100 души работят в трите офиса на компанията в България
  07 ноември 2018, 10:39 a+ a- a

  Методи Георгиев – изпълнителен директор на Cargill България и оперативен директор на Центъра за споделени бизнес услуги на Cargill в София

  От месец октомври Центърът за споделени бизнес услуги на Cargill в София (Cargill Business Services Sofia) се разрасна до над 1000 служители, съобщават от компанията. 

  Общо над 1100 души работят в трите офиса на компанията у нас, чиито дейности са в сферата на споделените бизнес услуги, морски транспорт и търговията със зърно и маслодайни култури. 

  Дейността на Cargill в България датира от 2006 г., когато бе създадена първата структура в София – CASC, оперираща в областта на търговията със зърно и маслодайни култури. През 2013 г. компанията отваря втори офис в гр. Варна, където екипът, занимаващ се морски транспорт, осъществява глобалната търговия на Cargill посредством координация на морски плавателни съдове.

  Центърът за споделени бизнес услуги на Cargill бе създаден през 2014 г. в София. В него централизирано се обслужват бизнесите на Cargill в Европа, Близкия изток и Африка, като им се предоставят услуги с добавена стойност в сферата на финансите, транспорта и логистиката, стратегическото снабдяване и доставки, както и управлението на човешки ресурси.

  В Cargill Business Services Sofia вече има над 1000 професионалисти, които управляват важни за компанията процеси и предлагат широко портфолио от висококачествени услуги с добавена стойност.

  Cargill България е двукратен носител на наградата за „Най-добър център за споделени услуги“ в България на Българската аутсорсинг асоциация (БАА) през 2017 и 2018.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 8 часа
  Папа Франциск ще посети България през май
  От 5 до 7 май той ще посети градовете София и Раковски
  преди 12 часа
  Столична община пусна електронен калкулатор за данъка на колите
  Чрез калкулатора всеки собственик на автомобил в София може да се ориентира какъв данък МПС дължи
  преди 12 часа
  Две трети от младите българи до 29 години живеят в пренаселени домакинства
  България е на второ място в ЕС по този показател
  преди 13 часа
  Тереза Мей оцеля при вота на недоверие
  Тя се зарече да реализира Brexit