сряда, 24 юли 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  957 прочитания

  Логистичният център на JYSK България стартира до края на есента

  Дотогава компанията планира да открие поне още 5 обекта в страната
  18 април 2019, 15:22 a+ a- a

  Георги Василев, регионален мениджър на JYSK

  До края на есента дистрибуционният център на датската верига JYSK в Божурище – своеобразен хъб за региона, ще заработи със 100% от капацитета си. Плановета на компанията са да наеме поне още 100 души само за тази база.

  Това обяви Георги Василев, регионален мениджър на JYSK, по време на събитие, на което компанията представи у нас новата си  пролетно-лятна колекция за екстериорен дизайн и декорация. 

  „Щастливи сме, че имаме възможността да споделим с вас новите тенденции в екстериорния дизайн и декорацията на JYSK. И още повече се радваме на факта, че любителите на изчистения скандинавски дизайн стават все повече. Това показват и нашите резултати за миналата година, за това говори и успешното разрастване на компанията. В месеца си на 40-годишния ни юбилей открихме първия си магазин в още една държава от семейството на JYSK – Ирландия, където до края на годината ще отворим още 15 обекта. В България плановете ни са да открием поне още 5 обекта на JYSK България до края на август, да увеличим положителния ръст от финансовата 2017/2018 г., както и да запазим досегашния темп на експанзия“, каза Александру Брату, Country Manager за Румъния и България.

  „Компанията се развива стремглаво и ежедневно се стремим да предлагаме по-добро обслужване и качество на клиентите си. Истината обаче е, че същия стремеж влагаме и по отношение на нашите служители. Търсим хора, които обичат предизвикателствата, горят в работата си и са професионалисти в своята област. От своя страна предлагаме множество възможности за развитие, както и не малко поводи за забавление. Дистрибуционният център в Божурище ни дава възможността вече да сме на едно място с всички колеги, които работят и в администрацията, и в логистичната база, като за тази година основният ни фокус ще са колегите в складовата част.“, каза Мая Петрова, HR бизнес партньор.

  JYSK стъпи в България през 2005 г. До днес веригата магазини има 26 обекта в 18 български града и над 300 служители. Логистичният център на JYSK България се намира в държавен индустриален парк в Божурище. Това е и четвъртата за датската компания подобна база в света.
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 47 минути
  Microsoft инвестира 1 млрд. долара в компанията за изкуствен интелект на Илън Мъск
  Целта е да се създаде изкуствен интелект, който превъзхожда човека във всички области
  преди 21 часа
  Борис Джонсън е новият премиер на Великобритания
  Той обещава да изведе страната от Европейския съюз на 31 октомври със или без споразумение
  преди 20 часа
  КНСБ: Около 21% от икономиката на България е "сива"
  България е сред страните от Източна Европа с най-голям процент неформална заетост
  преди 1 ден
  Гърция намалява корпоративния данък с една трета
  Новият премиер на страната Кириакос Мицотакис обяви мерки за насърчаване на икономическия растеж