четвъртък, 18 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    5220 прочитания

    Experian България официално откри своя нов офис

    Space Tower се намира на бул. „Цариградско шосе“ и ще приеме всичките над 1 000 служители на компанията
    09 май 2019, 15:11 a+ a- a

    Experian България официално откри своя нов офис днес, 9 май. Сградата Space Tower се намира на бул. „Цариградско шосе“ 86, София, и е част от бързо развиващия се клъстер от офис сгради, търговски и експозиционни площи в района. Тя се разпростира на площ от близо 12 000 кв. м и ще приеме всичките над 1 000 служители на Experian.

    Новият офис в София е израз на целенасочените усилия на компанията да инвестира и преобразява ключови региони по света, посочват оттам. 

    Experian България отваря врати през 2004 г. Към момента местните екипи отговарят за разработването на част от ключовите продукти, а офисът разполага и с голяма част от глобалния аналитичен капацитет на компанията. 

    “Екипът в България е изключително важен за развитието на бизнеса ни на глобално ниво. Основен фокус за нас е установяването на среда за непрекъснато усъвършенстване както на работните процеси, така и на уменията и знанията на нашите служители. Що се отнася до високото ниво на обслужване на клиентите – няма по-добър критерий за добре свършена работа от обратната връзка от доволните клиента.“, коментира Дейвид Палмиери, ръководител на “Global Business Services” в Experian.

    “Ние помагаме на много организации, включително на големи банки, бързо да вземат правилните решения, използвайки нашия софтуер и бази данни. Непрестанно инвестираме в технологичната архитектура и в нашите служители, в техните знания и умения. Същевременно внедряваме иновации и допринасяме за налагането на нови стандарти в индустрията в условия на бързо променяща се бизнес среда,“ съобщи Джим Фик, изпълнителен директор „Global Operations“ в Experian.

    За целенасочените си усилия към създаването на отлична работна обстановка, изграждането на единна корпоративна култура и утвърдени практики в сферата на човешките ресурси, Experian България беше отличена като “Top Employer” за България за 2019 г. от Top Employers’ Institute. „В стремежа си да развива таланти на местно ниво през 2016 г. Experian заедно със Софийския университет създадохме магистърска програма по „Иконометрия и икономическо моделиране“, каза Петър Бънков, изпълнителен директор на Experian България.

    В България компанията е добре позната със своята обществена дейност, както и с двата си двугодишни проекта съвместно с Фондацията за социална промяна и включване (ФСПВ), както и с Фондация „Конкордия България“. В тези начинания компанията е не само спонсор, но и активен партньор, чиито служители взимат участие в различни програми за подпомагане и образоване на младежи в неравностойно положение. 

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 3 часа
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство
    преди 4 часа
    България и Италия имат потенциал за разширяване на икономическите връзки и увеличаване на стокообмена и инвестициите
    Президентът на Италианската република Серджо Матарела е на официално посещение в България по покана на българския държавен глава
    преди 4 часа
    преди 20 часа
    Петя Димитрова, АББ: Няма основания да се очаква, че лихвите ще се повишат с въвеждането на еврото
    Между 300 и 400 млн. лв. се очаква да изразходват банките у нас за въвеждането на еврото
    преди 21 часа
    В София ще се проведат първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum
    ETHSofia ще се състои между 17 и 19 октомври в Иновационен форум „Джон Атанасов“
    преди 21 часа
    ОББ: Очакваме по-висок икономически растеж през тази година в сравнение с 2023
    Пазарът на труда се характеризира с ограничено предлагане на квалифициран персонал и относително високо търсене, което се отразява във висок ръст на средната работна заплата