сряда, 24 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    7118 прочитания

    Milestone Systems откри новия си офис в София

    Компанията разраства операциите си в страната
    10 май 2019, 14:05 a+ a- a

    Milestone Systems, водещ доставчик на софтуер за видео-управление в света, откри новия си офис в София. В него работят 150 служители, включително значителна част от развойния екип на компанията.

    „На път сме да увеличим капацитета си за развитие с 45% до края на 2019 г., а екипът в София ще допринесе значително за постигането на тази цел”, коментира Ларс Ларсен 

    Пространството се помещава в Garitage Park на ул. "Рачо Петков Казанджията" №36 и е проектирано да подкрепя и по-широката общност от технологични партньори на Milestone.

    „Откриването на новия офис в София се случва в точния момент – току-що обявихме, че Milestone Systems постигна задоволителни финансови резултати през 2018 г. Ние сме на път да увеличим капацитета си за развитие с 45% до края на 2019 г., а екипът в София ще допринесе значително за постигането на тази цел”, коментира Ларс Ларсен, главен финансов директор и ръководител на отдел „Хора и организация“.

    Специален гост на откриването на новия офис беше Том Биер, който от юни поема поста вицепрезидент „Развойна дейност“. Звеното е ключово за изпълнение на поетия от Milestone Systems ангажимент да ускори иновацията с 45% до края на годината и да разработи решения, които ще отговорят на бъдещите изисквания на пазара в шест ключови дългосрочни иновационни области. Инвестициите са разпределени между София, Копенхаген и Барселона, като Milestone Systems продължава да наема хора за всяка от локациите.

    Откриването на новия офис на Milestone Systems в София е част от значителната инвестиция на компанията в хора, иновации и отворената й общност. От октомври 2018 г. насам са отворени офиси и иновационни центрове в Сидни (Австралия), Мексико (Мексико), Бивъртън (Орегон, САЩ), Бреда (Холандия), Стокхолм (Швеция) и Рединг (Великобритания). Milestone Systems има офиси и представителства в 22 страни.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 10 минути
    преди 1 час
    EY и denkstatt се обединяват в една от най-големите консултантски компании в областта на ESG у нас
    denkstatt става част от мрежата на EY в Австрия, България, Румъния, Унгария и Словакия и ще бъде позната под марката EY denkstatt
    преди 3 часа
    Google отмени някои от изискванията си, касаещи служители на нейни доставчици
    Това може да помогне на технологичния гигант да избегне договаряне със синдикатите
    преди 18 часа
    Проучване: 15% от офисите в София са празни
    Броят на операторите на гъвкави работни пространства в столицата е 63, предлагат общо 8717 работни места
    преди 20 часа
    Турция ще предлага визи за дигитални номади
    Могат да кандидатстват жители на ЕС, на Обединеното кралство, САЩ, Канада, Швейцария, Русия, Украйна и Беларус
    преди 20 часа