понеделник, 22 юли 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  944 прочитания

  Astound Commerce планира разрастване в България

  Компанията обяви стратегически инвестиции от Salesforce Ventures, които ще стимулират растежа на офиса във Варна
  10 юли 2019, 17:25 a+ a- a

  ИТ компанията с център за развитие във Варна - Astound Commerce, обяви стратегически инвестиции от Salesforce Ventures и задълбочено сътрудничество между двамата партньори. Това решение има за цел да разшири присъствието на компанията на пазарите в Северна и Латинска Америка, ЕС и Близкия изток, както и да увеличи дела на проектите на Astound в цялостната екосистема на Salesforce.

  Българското дъщерно дружество на Astound Commerce е създадено преди три години и днес екипът във Варна има над трийсет специалисти по уеб и фронтенд разработка, осигуряване на качеството, бизнес анализи и креативен дизайн.

  Инвестициите на Salesforse Ventures имат за цел да осигурят по-нататъшно развитие на компанията в България, да разширят новите пазари и клиенти, да придобият нов опит и технологии. Тези средства ще засилят позицията на Astound Commerce на европейския пазар на ИТ услуги и ще стимулират растежа на компанията във Варна.

  Astound Commerce се фокусира върху създаването на решения за електронна търговия за клиенти в ритейл сектора чрез партньорство с водещи платформи за бизнес търговия. Един от тези партньори е световният лидер в областта на CRM и решенията за електронна търговия - Salesforce, чиито продукти се използват от над 150 хиляди компании в световен мащаб. Близо 70% от проектите за чуждестранни клиенти се реализират от Astound чрез облачните платформи на Salesforce - Commerce Cloud, Marketing Cloud, Community Cloud and Service Cloud и този брой продължава да нараства.

  "Astound и Salesforce виждат огромна възможност за внедряване на cross-cloud имплементации, които да свързват маркетинга, търговията, продажбите и поддръжката и търсят надеждни партньори като Astound за да направят това реалност. Пазарът се нуждае от това, всички говорят за него и ние ще направим така, че то да се случи. Работим със Salesforce, именно за да бъдем пазарен лидер в това пространство.”, коментира Игор Горин, асновател и CEO на Astound Commerce.

  Astound Commerce е глобална IT-компания, която предлага пълен цикъл от решения за електронна търговия (консултации, създаване на UX прототипи, креативен дизайн, техническо развитие, тестване, маркетинг и 24/7/365 поддръжка) за добре познати марки. Сред клиентите на Astound Commerce са L'Oreal, Under Armour, Crocs, Mothercare, Adidas, Jimmy Choo, Puma и други. Astound Commerce е основана през 2000 г. в Сан Франциско и в момента има седем инженерни центъра в България, Словакия, Украйна и Колумбия. 

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 11 часа
  Комисията за защита на личните данни започна проверка в НАП
  Комисията трябва да излезе със становище до 16 август
  преди 13 часа
  „Агрополихим” ще инвестира 26 млн. лв. в завод край Девня
  Ще бъдат разкрити нови 12 работни места
  преди 13 часа
  Какви са правата ни, когато сме на път в ЕС?
  Какво трябва да знаем при отменени или закъснели полети, влакове и автобуси?
  преди 14 часа
  Фирма от Русе въведе 4-дневна работна седмица
  Все повече компании по света изпробват тази практика