петък, 20 септември 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1237 прочитания

  dm България откри 80-я си магазин в България

  Той се намира в гр. София на бул. „Цариградско шосе“, бл.10, до бившето кино "Изток"
  05 септември 2019, 14:04 a+ a- a

  На 5 септември 2019 г. (четвъртък) dm откри своя 80-и магазин в България. Той се намира в гр. София на бул. „Цариградско шосе“, бл.10, до бившето кино "Изток".

  „Радостни сме от факта, че хората приемат изключително добре откриването на всеки нов dm магазин, а това е 32-ия в София. Клиентите ще могат да намерят най-новите продукти за красотата, например азиатска козметика, която е съвсем отскоро в нашите магазини. Също така ще могат да закупят и най-актуалните ни продукти с отговорност към природата, в които пластмасата е заменена с бамбук, бук и т.н. Това е важна част от политиката на dm да подкрепя и насърчава отговорното потребление и така всички да допринесем за подобряването на средата в която живеем и работим“, коментира Цонка Иванова-Терзиева, управител на dm България.

  В деня на откриването всеки клиент, пазарувал за повече от 20 лева, получава чанта за пазаруване за многократна употреба. Това е част от ангажимента на компанията за опазване на околната среда чрез намаляване на използването на торбички за еднократна употреба. Хората, пазарували за над 50 лева, ще получат плажна кърпа. Освен това, в периода 7-9 септември, всички клиенти ще могат да се възползват и от отстъпка от 15%, която важи за целия асортимент от над 14 000 стоки.

  dm drogeriemarkt принадлежи към една от най-големите вериги дрогерии в Централна и Източна Европа. Първият магазин е отворен през 1973 г. в Карлсруе, Германия, а първият филиал в Австрия – през 1976 г. в град Линц. Днес dm е представен в 13 страни в Европа. 

  dm България се присъединява към групата на 29 януари 2009 г. с първия си магазин в град Видин. Към днешна дата магазинната мрежа се състои от 80 магазина в 26 града в страната, а служителите на компанията са  над 800.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 час
  Докъде летяха българите през лято 2019?
  Най-посещаваната държава от българите за лято 2019 е Германия
  преди 2 часа
  В София стартира изграждането на нов мащабен офис проект
  Очаква се Park Lanе Office Center да бъде завършен в средата на 2021
  преди 22 часа
  Бизнес организации стартират инициатива за повече добри новини за българската икономика
  Кампанията „За да успеем в България“ е провокирана от отказа на електронните медии да споменават фирмени и продуктови наименования с информационна, а не с рекламна цел
  преди 23 часа
  ЕС даде ултиматум на Борис Джонсън
  „Покажи ни план за Брекзит в следващите 12 дни или това е краят“, гласи той