петък, 20 септември 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  493 прочитания

  Develiot, Colibra и Frontline Dynamics ще представят България на Start.Up! Germany 2019

  10 септември 2019, 14:07 a+ a- a

  Develiot, Colibra и Frontline Dynamics са трите български стартиращи компании, които ще представят България на международното роудшоу Start.Up! Germany 2019. Събитието ще се проведе от 27 до 31 октомври в 6 германски града - Дюселдорф, Кьолн, Дортмунд, Есен, Дуисбург и Бохум.

  Жури от топ мениджъри на фирми членове на Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) определиха победителите.

  Develiot разработват индустриална система за мониторинг на качеството на атмосферния въздух (внедрена и в Столична община през тази година), система за отдалечено отчитане на водомери и система за отдалечено следене на нивата на водоеми.

  Colibra предлага компенсации при пропуснати, отменени или забавени полети. Компанията изплаща компенсации на всички, познали, че полетът им ще закъснее с повече от 1 час, след което чрез система отсява полетите, които реално подлежат на изплащане.

  Frontline Dynamics работи по продукт, който да оптимизира операциите във въздушния карго транспорт. Платформата позволява безпроблемно, сигурно и проследимо споделяне и съхранение на данни, проследяване на пратки, предаване на стандартизирани поръчки, изпълнение на плащания и незабавна комуникация между всички страни, участващи в логистиката на въздушните товари.

  Германски външнотърговски камари от над 20 страни ще подберат подходящи стартъпи за участие в Start.up! Germany 2019. Целева група са млади компании, разработили иновативен проект в сферата на Insurtech, Smart City или Logistics&Mobility и търсещи немски партньори и/или клиенти. Над 50 стартъпа от целия свят ще се включат в роудшоуто, където в рамките на една седмица ще имат възможността да представят иновативната си идея и да се срещнат и разменят опит с утвърдени фирми и опитни лидери, представители на фондове за рискови инвестиции от Европа и региона, както и представители на политиката и официални институции.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 час
  Докъде летяха българите през лято 2019?
  Най-посещаваната държава от българите за лято 2019 е Германия
  преди 2 часа
  В София стартира изграждането на нов мащабен офис проект
  Очаква се Park Lanе Office Center да бъде завършен в средата на 2021
  преди 22 часа
  Бизнес организации стартират инициатива за повече добри новини за българската икономика
  Кампанията „За да успеем в България“ е провокирана от отказа на електронните медии да споменават фирмени и продуктови наименования с информационна, а не с рекламна цел
  преди 23 часа
  ЕС даде ултиматум на Борис Джонсън
  „Покажи ни план за Брекзит в следващите 12 дни или това е краят“, гласи той