понеделник, 14 октомври 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  630 прочитания

  Acronis ще наеме още 100 души в София до края на 2020

  С планираното увеличение екипът на компанията в България ще достигне 300 души
  09 октомври 2019, 13:13 a+ a- a

  Технологичната компания Acronis, специализирана в киберзащитата, планира да наеме още 100 души в България до края на 2020. 

  Офисът в България компанията отвори през юли 2019 година след придобиването на T-Soft. Към тогавашния момент служителите на компанията наброяваха 20 души, а към текущия момент те са вече почти 200, поясниха оттам.

  С двойно седалище в Швейцария и Сингапур, Acronis е глобална организация с офиси по цял свят и клиенти и партньори в над 150 страни. 

  Наскоро компанията обяви, че е подписала ново глобално споразумение с Advantech Co. Ltd., което ще разшири стратегическото им партньорство в сферата на дистрибуцията.

  „Advantech има много добър опит в сътрудничество с Acronis и вярваме, че техните продукти са идеални за задоволяване на търсенето на качествена киберзащита в областта на индустрията. С това глобално споразумение за дистрибуция клиентите на Advantech ще извлекат ползите от качеството на продуктите на Acronis и услугите на Advantech по цял свят.”, коментира президентът на Advantech Embedded IoT Милър Чанг.

  „Радваме се да продължим сътрудничеството си с Advantech с това ново споразумение. Уверени сме, че благодарение на впечатляващата дистрибуторска мрежа на Advantech, ние ще бъдем в по-добре позиционирани от всякога, за да предоставяме качествена киберзащита на организациите по цял свят.“, коментира основателят и изпълнителен директор на Acronis Сергей Белоусов.

   

   

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 15 минути
  Управляващата партия на Качински печели втори мандат в Полша
  Победата на ПиС ще циментира консервативната линия на Полша и ще задълбочи разрива на страната с ЕС, коментират експерти
  преди 56 минути
  Шамар за Орбан: Опозицията спечели Будапеща
  Това е първата електорална загуба за унгарския премиер от 2010
  преди 1 час
  Шотландия ще поиска нов референдум за отделяне от Великобритания
  Ново проучване показва 50% подкрепа в полза на отделянето
  преди 2 часа
  Учениците ще могат да програмират роботи в БАН
  Извънкласните занимания включват още антропологични изследвания, химични опити, проекти по механика и холограми, приложение на космически технологии в екологията и др.
  преди 2 часа
  България и Йордания задълбочават сътрудничеството си в областта на туризма
  Двете страни подписаха меморандум за насърчаване на културния, фестивалния, селския, кулинарния и други видове туризъм