сряда, 24 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1160 прочитания

    Equinix започва голямо разширяване на услугите за взаимосвързаност в EMEA

    Услугата ECX Fabric ще е достъпна на 7 нови пазара, включително и България
    28 април 2020, 15:20 a+ a- a

    Здравко Николов, изпълнителен директор, Equinix България: „ECX Fabric ще позволи на клиенти от страната и региона да улеснят своя достъп до едни от най-големите доставчици на облачни решения, сред които Amazon Web Services, Microsoft Azure, Oracle Cloud Infrastructure и Google Cloud в Platform Equinix. Тъй като Equinix предлага директен достъп до много висока концентрация на свързаност с облачни доставчици, ECX Fabric е идеално пригоден, за да отговори на предизвикателствата, свързани с мулти-облачната мрежова свързаност, пред които се изправят клиентите. Вече имаме примери на мрежи за разпространение на съдържание, които се възползват от предимствата, предлагани от ECX Fabric.“

    Equinix, Inc., глобална компания за взаимосвързаност и центрове за данни, обяви едно от най-големите си разширявания на Equinix Cloud Exchange Fabric™ (ECX Fabric™), което обхваща 7 нови пазара в Европа, Близкия изток и Африка (EMEA). С това ще подпомогне глобалния бизнес при опростяване на хибридните и мулти-облачните инфраструктури. 

    С разширението на услугата за взаимосвързаност на Equinix в София, Барселона, Брюксел, Женева, Истанбул и Лисабон, а в допълнение и в Хамбург през второто тримесечие на годината, компаниите и доставчиците на услуги ще могат да си осигурят безпроблемна взаимосвързаност с най-значимите екосистеми на доставчици на облачна и мрежова инфраструктура, с партньори и клиенти, които са от най-голямо значение за техните дигитални бизнеси.

    В период, в който ИТ лидерите реагират на все по-динамичния свят, включващ конкурентен натиск, нарастващите нужди на клиентите, глобализацията и предизвикателствата, възникнали в следствие на COVID-19, мнозина ускоряват усилията си, насочени към дигиталната трансформация и продължават да приоритизират прилагането на хибридни и мулти-облачни решения. В отговор на тази промяна на пазара Equinix разширява предлагането на своята ECX Fabric услуга в Европа, Близкия изток и Африка, за да помогне на дигиталните бизнеси да опростят хибридните мулти-облачни внедрявания и да увеличат възможностите си за глобална взаимосвързаност в рамките на Platform Equinix®.

    Създаденa, за да подкрепя дигиталната трансформация на бизнеса, ECX Fabric е глобална услуга за взаимосвързаност, достъпна на 45 стратегически пазара. Тя позволява на компаниите да обменят данни при необходимост между различни градове през директни частни връзки. Позволява както на бизнеса, така и на доставчиците на мрежови и облачни услуги да скалират техните дигитални бизнеси толкова бързо, колкото го изисква дигиталната икономика.

    ECX Fabric осигурява скалируемост, гъвкавост и свързаност през портал за самообслужване или посредством API. През един порт клиентите, намиращи се във всеки пазар с функциониращ ECX Fabric, могат да създават и управляват връзки при необходимост пo унифициран начин в цял свят. С увеличаване на покритието на ECX Fabric от Лисабон до Истанбул Equinix улеснява дигиталния бизнес, за да увеличи достъпа до екосистемите на бизнеса в глобален мащаб.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 4 минути
    преди 1 час
    EY и denkstatt се обединяват в една от най-големите консултантски компании в областта на ESG у нас
    denkstatt става част от мрежата на EY в Австрия, България, Румъния, Унгария и Словакия и ще бъде позната под марката EY denkstatt
    преди 3 часа
    Google отмени някои от изискванията си, касаещи служители на нейни доставчици
    Това може да помогне на технологичния гигант да избегне договаряне със синдикатите
    преди 18 часа
    Проучване: 15% от офисите в София са празни
    Броят на операторите на гъвкави работни пространства в столицата е 63, предлагат общо 8717 работни места
    преди 19 часа
    Турция ще предлага визи за дигитални номади
    Могат да кандидатстват жители на ЕС, на Обединеното кралство, САЩ, Канада, Швейцария, Русия, Украйна и Беларус
    преди 20 часа