четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2455 прочитания

    Първият хотел MGallery отваря врати в София през 2021

    Брандът предстои скоро да стъпи на българския пазар с първия си хотел и в Пловдив
    26 май 2020, 12:53 a+ a- a

    Хотелската верига Accor Group обяви, че ще открие своя първи хотел под бранда MGallery в София. Веригата е подписала договор за франчайз със собственика на хотел Мезон София – Грийнвил България. След ребрандинг хотелът ще посрещне своите гости през 2021 под марката MGallery. 

    Хотелът се намира в квартал „Лозенец“ в близост до най-голямата зелена площ в града и вторият по големина търговски център в София – Paradise Center.

    Решението на Accor да си партнира с Грийнвил България и да добави нов хотел към мрежата си в страната, която включва Novotel София и ibis София, е провокирано от убеждението на двете компании, че София ще продължи да се развива като туристическа дестинация и ще бъде все по-предпочитана както за бизнес пътувания, така и за ваканционни, посочват от хотелската група.

    След подписване на договор за франчайз хотел Мезон ще претърпи разширение и цялостен ремонт, в резултат на които броят на стаите ще се увеличи от 77 на 96. След освежаването хотелът също ще предлага модерни СПА и уелнес зони (включително басейн), както и обновено пространство за срещи и събития. 

    „Хотел Мезон София със своето местоположение и бутикова архитектура перфектно се вписва във философията на марката MGallery. За нас е голямо удоволствие да приветстваме Грийнвил България в семейството на Accor и считаме това сътрудничество за първа стъпка към много големи успехи в бъдеще. Заедно ще предложим висококачествено и уникално изживяване за посетителите на София. Бъдещият хотел MGallery е част от стратегията ни да обогатим възможностите за настаняване в столицата на България и да предлагаме на нейните посетители все по-богат избор между хотели от нашите световни брандове“, каза Каталина Тома, директор „Развитие“ в Accor за регионите Румъния, България, Молдова и Чехия.

    Колекцията от хотели MGallery включва бутикови хотели, всеки със собствен оригинален дизайн и уникални истории за разказване. Всеки хотел на бранда предоставя изключително изживяване, вдъхновено от същността на квартала, в който се намира.

    В момента марката MGallery присъства в повече от 100 дестинации по целия свят, включително в Източна Европа и градове като Прага, Будапеща, Краков, Вроцлав и Тарчин близо до Сараево. Брандът предстои скоро да стъпи на българския пазар с първия си хотел и в Пловдив – откриването се очаква да бъде през второто тримесечие на 2020.

    „Столицата на България е динамично развиващ се град с нарастващо търсене на висококачествени хотелски услуги. Ето защо, избрахме марката MGallery, която съчетава най-високите стандарти на обслужване с уникален подход към клиента. Убедени сме, че сътрудничеството с реномиран бизнес партньор като Accor Group ще даде на хотела международен престиж и признание“, коментира Гергана Гергова, генерален мениджър на хотел Мезон София, част от портфолиото на Грийнвил България.

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 3 часа
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 4 часа
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 5 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 7 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 9 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк