вторник, 19 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1151 прочитания

    СуперХостинг.БГ става част от Team.blue

    Българското дружество ще продължи да се развива като самостоятелна компания, запазвайки своето име, мениджмънт и стратегията си за развитие
    06 юли 2020, 10:30 a+ a- a

    Методи Дреновски и Любомир Русанов, управляващи партньори на СуперХостинг.БГ

    Българската хостинг компания СуперХостинг.БГ става част от вхостинг групата Team.blue, която е лидер в бранша в Западна Европа, съобщиха от компанията. Българското дружество ще продължи да се развива като самостоятелна компания, запазвайки своето име, мениджмънт и стратегията си за развитие. Team.blue включва над 30 локални европейски бранда и е известна със своята дългосрочна политика да запазва в екипа си досегашните ръководители и основатели на придобиваните от нея дружества и да разчита на тяхната визия за развитие на локално ниво.

    „Навлизането на стратегически за сектора инвеститор като Team.blue позиционира България като регионален център за хостинг услуги и онлайн бизнес. От важно значение е, че те избраха да се доверят на местния мениджмънт и да подкрепят досегашната ни визия за развитие на компанията. В СуперХостинг.БГ винаги сме имали сериозни планове за разширяване на дейността ни в Югоизточна Европа, а Team.blue разполага с ресурса да ни помогне да направим това. С ръководството на европейската компания се познаваме отдавна, те споделят визията ни за развитието на дружеството и разчитат именно досегашният екип да продължи да осъществява тази визия“ - посочва Методи Дреновски, управляващ партньор на българската хостинг компания.

    СуперХостинг.БГ вече е започнал своето разширяване в региона. Повече от година компанията присъства на пазара в Сърбия под бранда SuperHosting.RS, където множество малки и средни фирми я предпочитат за своите онлайн проекти. Клиентите на SuperHosting.RS вече получават голяма част от предимствата в услугата и обслужването, плод на know-how, трупано вече 15 години в България. Планира се разширяване и в други страни на Балканския полуостров. Финансовата подкрепа на Team.blue ще позволи това да се случи с ускорени темпове и офисът на българското дружество в София да се наложи като регионален център за хостинг услуги, решения за изграждане на сайтове, електронна търговия и други аспекти на интернет бизнеса. От важно значение е, че този регионален хъб ще бъде ръководен дългосрочно от български мениджъри, за което има ясен ангажимент както от досегашните собственици на българската компания, така и от страна на западноевропейската група.

    „С подкрепата на Team.blue имаме реални шансове да продължим позиционирането на София като дигитална столица на региона, привличайки предприемачески потенциал и енергия в области като електронната търговия, креативните бизнеси, дигиталния маркетинг, мобилните и уеб приложения. Подобно на нас, европейската група също е известна с високото качество на обслужване и следването на най-добрите практики на пазарите, в които оперира. Това в голяма степен се дължи именно на политиката им да продължават да работят дългосрочно с предприемачите, които са развили всеки локален бизнес. Тази приемственост и доверие в местния мениджмънт ще спомогне за устойчивото развитие на СуперХостинг.БГ в бъдеще и ще гарантира, че нашите клиенти ще продължат да получават същото качество, с което са свикнали“ - споделя Любомир Русанов, също управляващ партньор на СуперХостинг.БГ.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 14 часа
    Apple води преговори за вграждане на Gemini на Google в iPhone
    Компанията е водила преговори и с OpenAI
    преди 15 часа
    Китайски доставчик на части за Tesla ще строи завод у нас
    Плановете са да бъдат разкрити до 200 работни места край Пловдив
    преди 15 часа
    Президентътвръчи мандат за съставяне на правителство на Мария Габриел
    Тя бе посочена като кандидат за министър-председател от ПГ на ГЕРБ-СДС
    преди 16 часа
    преди 17 часа
    В тази част на София цените на жилищата стигат 7 000 евро на кв. м
    Покупките на имоти на абсолютна стойност над 600 000 евро в столицата растат с 50%, отчитат от Unique Estates
    преди 21 часа
    Паскал Донахю: Ползите от приемането на еврото в България ще са за всички – и за българите, и за цяла Европа
    По време на посещението си у нас председателят на еврогрупата се срещна и с президента Радев