неделя, 24 януари 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  837 прочитания

  AtScale е сред най-успешните компании през 2020 според Inc. 5000

  Част от глобалния успех на AtScale се дължи и на българския офис на компанията
  14 август 2020, 13:25 a+ a- a

  Списанието Inc. обяви ежегодната си класация на най-успешните частни компания в САЩ. Сред отличените и AtScale. Компанията, която предлага възможност за виртуализация на данни в облачното пространство, заема челно място в класацията.

  „За нас е изключително признание да сме част от тази елитна класация сред толкова много иновативни компании“, сподели изпълнителният директор на AtScale – Крис Линч. Той добави, че през последната година от AtScale  отчитат огромен ръст в търсенето на платформата им Intelligent Data Virtualization™.  

  Част от глобалния успех на AtScale се дължи и на българския офис на компанията. Той бе открит преди повече от година и е съставен от едни от най-добрите специалисти в сферата на облачните технологии. Екипът продължава да се разраства като плановете на мениджмънта са до края на годината да се увеличи с 50%.

  Американската технологична компания AtScale, чиято дейност е в сферата на управлението на големи информационни масиви (big data), откри първия си европейски офис в София през 2018 г. 

  „Признанието от Inc. е свидетелство за усилията, които полагаме, за да задоволим желанията на нашите потребители. Изключително горд съм с това, което постигна и продължава да постига екипa“, каза Момчил Михайлов, вицепрезидент и генерален мениджър на AtScale за Европа.

  Все повече организации преминават към облака (Cloud) като начин за съхранение и обработка на данни. Платформата на AtScale Universal Semantic Layer™ позволява на бизнес клиенти и специалисти, занимаващи се с обработката на данни да анализират структурирана информация без  да използват други методи. Autonomous Data Engineering™ пък дава възможност максимално да се увеличи възвращаемостта на всяка инвестиция на организациите, както и да се подобри максимално потребителския опит.

  Сред клиентите на компанията са Aetna, Cardinal Health, Home Depot, Rakuten, Tyson Foods и Toyota.

  Признанието от Inc. е поредното доказателство за огромния успех на AtScale. През 2020 г. от компанията пуснаха своя COVID-19 Cloud OLAP Model абсолютно безплатно, за да помогнат на организациите да се справят с новите предизвикателства, които предизвика пандемията от COVID-19.

   

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  22 януари 2021, 15:10
  Гърция удължи до 8 февруари ограниченията за влизане в страната
  Бизнес пътуване е разрешено единствено по изключително неотложни причини
  22 януари 2021, 14:48
  Великобритания обмисля пълно затваряне на границите си
  За да ограничи евентуално навлизане на нови вирусни варианти в страната
  22 януари 2021, 14:13
  България може да купи всяка ваксина срещу Covid-19, стига да е одобрена на европейско ниво
  От 4 февруари в клас се връщат до 40% от учениците от 5 до 12 клас
  22 януари 2021, 11:57
  Медици във Франция стачкуват с искане за повече ресурси за болниците
  Баровете и ресторантите са затворени от месеци, а правителството предупреди, че ски курортите вероятно няма да отворят и през февруари
  22 януари 2021, 11:42
  ЕП поиска от страните в ЕС да вземат мерки относно поскъпващите жилища
  Чуждестранните инвестиции покачват местните цени на жилищата, а платформи като Airbnb ограничават предлагането на жилища