петък, 14 юни 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2553 прочитания

  AtScale е сред най-успешните компании през 2020 според Inc. 5000

  Част от глобалния успех на AtScale се дължи и на българския офис на компанията
  14 август 2020, 13:25 a+ a- a

  Списанието Inc. обяви ежегодната си класация на най-успешните частни компания в САЩ. Сред отличените и AtScale. Компанията, която предлага възможност за виртуализация на данни в облачното пространство, заема челно място в класацията.

  „За нас е изключително признание да сме част от тази елитна класация сред толкова много иновативни компании“, сподели изпълнителният директор на AtScale – Крис Линч. Той добави, че през последната година от AtScale  отчитат огромен ръст в търсенето на платформата им Intelligent Data Virtualization™.  

  Част от глобалния успех на AtScale се дължи и на българския офис на компанията. Той бе открит преди повече от година и е съставен от едни от най-добрите специалисти в сферата на облачните технологии. Екипът продължава да се разраства като плановете на мениджмънта са до края на годината да се увеличи с 50%.

  Американската технологична компания AtScale, чиято дейност е в сферата на управлението на големи информационни масиви (big data), откри първия си европейски офис в София през 2018 г. 

  „Признанието от Inc. е свидетелство за усилията, които полагаме, за да задоволим желанията на нашите потребители. Изключително горд съм с това, което постигна и продължава да постига екипa“, каза Момчил Михайлов, вицепрезидент и генерален мениджър на AtScale за Европа.

  Все повече организации преминават към облака (Cloud) като начин за съхранение и обработка на данни. Платформата на AtScale Universal Semantic Layer™ позволява на бизнес клиенти и специалисти, занимаващи се с обработката на данни да анализират структурирана информация без  да използват други методи. Autonomous Data Engineering™ пък дава възможност максимално да се увеличи възвращаемостта на всяка инвестиция на организациите, както и да се подобри максимално потребителския опит.

  Сред клиентите на компанията са Aetna, Cardinal Health, Home Depot, Rakuten, Tyson Foods и Toyota.

  Признанието от Inc. е поредното доказателство за огромния успех на AtScale. През 2020 г. от компанията пуснаха своя COVID-19 Cloud OLAP Model абсолютно безплатно, за да помогнат на организациите да се справят с новите предизвикателства, които предизвика пандемията от COVID-19.

   

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 11 часа
  преди 12 часа
  Телерик Академия ще се фокусира повече върху доквалификацията на специалисти
  За 5 години Академията утроява броя на Upskill програмите за повишаване на знанията и добавя към портфолиото си нови формати
  преди 13 часа
  Проучване: Липсата на умения за работа с AI забавя иновациите в 62% от компаниите
  2/3 от компаниите не притежават достатъчни умения за работа с AI, а 41% от организациите изпитват затруднение в намирането на служители с опит и знания в изкуствения интелект
  преди 16 часа
  София Тех Парк получи български електрически камион
  Първият български мини товарен автомобил на ток има пробег от 300 км с едно зареждане
  преди 17 часа
  НАП: Клиентите могат да задържат плащането, ако не получат касова бележка
  Агенцията санкционира 433 търговци край морето за неиздаване на фискален бон