понеделник, 06 февруари 2023   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  9532 прочитания

  Regiocom стъпи в Бургас, планира да открие 250 нови работни места

  Новият офис отвори врати на 10 август и е петата локация на немската компания в България
  25 август 2020, 09:44 a+ a- a

  Немската компания Regiocom окри нов офис в Бургас. Офисът отвори врати на 10 август на площ от близо 1000 кв. м в сградата на Смарт бизнес център. Компанията обяви пред Economy.bg, че планира да открие над 250 работни позиции в морския град.

  Това е петата локация за Regiocom в България. Компанията има офиси и в София, Варна, Русе и Велико Търново. 

  „Нашите бизнес партньори са изключително доволни от резултатите, които постигат екипите ни в България. При нас работят висококвалифицирани специалисти, които владеят немски език на много добро ниво. Тези и много други фактори съвсем естествено доведоха до нуждата от появата на нова локация, а какво по-добро място от  морски град, който се слави с добрата си езикова школа“, коментираха от компанията пред Economy.bg.

  Офисът се разпростира на близо 1000 кв.м в  сградата на Смарт бизнес център.  „Освен прекрасната работна обстановка, имаме и годишна програма със специални събития, които да осигурят доброто настроение и да се погрижат за здравословния начин на живот на нашите служители“, посочват още от мениджмънта на компанията.

  Първата група наети вече работи по най-новия проект на Regiocom за най-голямата верига за електротехника в Европа. От компанията поясняват, че планират нови назначения всеки месец, като към момента местата за септември и октомври са почти запълнени.

  „За щастие, интересът към regiocom като работодател в Бургас е изключително висок и до края на годината смятаме да увелчим екипа си с поне още 50 човека. Така че всеки, който желае, може да ни изпрати автобиография на немски език на jobs@regiocom.bg или да кандидатства през кариерната ни страница“.  

  Компанията планира да открие над 250 работни позиции в Бургас в различни направления в сферата на Customer Support -  ще търси специалисти  „Обслужване на клиенти“ с немски език, както и тийм лидери, обучители, ментори и др. „Офисът е нов, проектът е нов, екипът е нов! Това означава само едно - още по-големи възможности за кариерно развитие и израстване. Не държим на предишен опит в областта, тъй като имаме много добро вътрешно обучение. По този начин хората със сезонна заетост биха могли да се преквалифицират и да намерят в лицето на regiocom сигурна и постоянна работа“, казват от Regiocom. 

  В компанията работят повече от  5000 служители на 20 локации в Германия, Австрия и България. Екипът в България наброява почти 800 души. Само за една година се е увиличил с близо 40%.

  „Имахме щастието не просто да се справим, а да продължим да се разрастваме и дори  да отворим нов офис, когато всички минават в режим на оцеляване. Разбира се, грижата за здравето на хората ни е от първостепенно значение. Спазваме и всички предписани мерки за хигиена и безопасност и предлагаме опция за работа от вкъщи, когато служителите могат да се справят самостоятелно.

  Това, което можем да кажем със сигурност, е че съвсем скоро ни предстоят нови проекти, така че продължаваме да добавяме нови компетенции към пъстрата си палитра, която включва сфери като телекомуникации, транспорт, електроенергетика, търговия и др.“, коментираха още от Regiocom. 

  Видео за компанията като работодател вижте в профила на Regiocom в Jobs.bg ТУК.

   

   

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  03 февруари 2023, 16:24
  Безработицата в САЩ на най-ниското си ниво от 1969 г. насам
  Наемането се е ускорило през януари, показват последните данни
  03 февруари 2023, 15:17
  Бизнес активността в еврозоната се върна към растеж
  Това се случва за първи път от юни 2022 г.
  03 февруари 2023, 14:19
  Росен Христов: Газът като преходно гориво трябва да се ползва с приоритет
  Газопреносната инфраструктура може да бъде преобразувана за пренос на зелен водород заяви министър Христов в Баку
  03 февруари 2023, 13:36
  Amdaris с 4-ма нови служители след края на стажантската си програма
  Компанията финализира първата си стажантска програма у нас
  03 февруари 2023, 13:13
  Новите $5 банкноти в Австралия няма да носят лика на Чарлз III
  Дизайнът им ще бъде променен в чест на местните австралийци и тяхната история
  03 февруари 2023, 12:13
  БНЕБ ще организира пазар на гаранции за произход
  Това стана възможно след промените в Закона за енергетиката