сряда, 02 декември 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  350 прочитания

  Acronis придоби CyberLynx

  Компанията ще интегрира решенията на CyberLynx в своя пакет от услуги за сигурност
  19 ноември 2020, 10:33 a+ a- a

  Технологичната компания Acronis, специализирана в киберзащитата, обяви придобиването на CyberLynx - консултантска компания за киберсигурност, базирана в Израел и с офиси в Англия, Швейцария и Люксембург. CyberLynx предлага одити за сигурност, тестове за проникване и собствени решения за обучение и има клиенти в цял свят. 

  „С придобиването на CyberLynx Acronis демонстрира ангажимента си към увеличаване на експертизата си в сферата на киберсигурността,” каза Франк Диксът от IDC. „Придобиването на CyberLynx ще подсили предлагането на услугите на Acronis, като допълнително ще даде възможност на Acronis да бъде активен партньор в подобряването на сигурността на клиентските организации с помощта на обучения и консултантски решения.”

  Acronis ще интегрира решенията на CyberLynx в своя пакет от услуги за сигурност, разширявайки обученията и наличните решения за повишаване на защитата. 

  „Добавянето на CyberLynx към нашето портфолио помага на Acronis да предоставя услуги за оценка на сигурността на нашите партньори, като им дава възможност да подобрят защитата на своите клиенти,” каза Сергей Белоусов, основател и главен изпълнителен директор на Acronis. „Работейки с екипа ни за сигурност и мрежата от центрове за киберзащита, ще подпомагаме доставчиците на услуги.”

  „Подобрявайки визията си за киберзащита, Acronis предефинира начина, по който организациите трябва да мислят за защитата на данните и киберсигурността в днешния пейзаж на киберзаплахите,” коментира Ноам Херолд, основател и главен изпълнителен директор на CyberLynx. „Нашият екип очаква с нетърпение да си сътрудничи с новите ни колеги, за да продължи да укрепва сигурността на организациите по цял свят.”

  Acronis обяви също, че планира още придобивания, които допълнително да подобрят решенията на компанията с нови технологии и възможности.

  С двойно седалище в Швейцария и Сингапур, Acronis е глобална организация с офиси по цял свят и клиенти и партньори в над 150 страни. През юли 2019 компанията стартира дейност в София чрез придобиването на T-Soft. Към момента екипът в България наброява близо 300 души. Амбицията е броят на служителите в страната да стигне 1 000 до края на 2022, с което Acronis Sofia R&D Center ще се превърне в най-големия R&D център на компанията в света. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 51 минути
  преди 1 час
  Парламентът прие на първо четене закона за индустриалните паркове
  Законопроектът дели индустриалните паркове по два критерия
  преди 1 час
  Paynetics разширява присъствието си в Европа
  Това става в рамките на програмата Mastercard Accelerate
  преди 3 часа
  Великобритания одобри ваксината на Pfizer
  Ваксинацията ще започне в началото на следващата седмица
  преди 3 часа
  ОИСР: За възстановяване са необходими продължителна фискална подкрепа и действия в сферата на здравеопазването
  Възстановяването ще бъде неравномерно между страните и секторите и може да доведе до трайни промени в световната икономика
  преди 4 часа
  Приет е Националният план за готовност при пандемия
  До края на седмицата ще бъдат осигурени фризери и хладилници за обезпечаване на първата доставка на ваксина срещу Covid-19