сряда, 24 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2642 прочитания

    Paysafe открива офис във Варна

    В новата локация ще работят близо 200 служители
    21 декември 2020, 10:41 a+ a- a

    Софтуерната компания Paysafe обяви, че стъпва на морския бряг в началото на следващата година с офис в бизнес център Varna Towers. В новата локация ще работят близо 200 служители, ангажирани основно с информационните технологии и обслужването на клиенти от цял свят. 

    С екип от над 1200 души, базирани към момента в София, Paysafe продължава да разширява бизнеса си в третия по големина град в България. Офисът ще бъде на разположение и на служителите на компанията, базирани в София, като алтернатива в случай, че проявят интерес да работят от Варна. 

    Разположен на висок етаж във Varna Towers с гледка едновременно към градската част и морето, новият офис на Paysafe във Варна се разпростира на площ от около 1600 м2 и включва просторни пространства, конферентни зали, зони за отдих и срещи. Центърът и международното летище са на 5 минути с транспорт. Офисът е лесно достъпен с кола или автобус. 

    Вече са обявени и отворените позиции за офиса във Варна, съобщиха още от компанията. Към момента те са насочени най-вече към ИТ специалисти с опит в Java, Android или iOS  разработки, както и за експерти в областта на обслужването на клиенти, владеещи английски, немски, френски или руски език на високо ниво. 

    „Варна и регионът отговарят на нарастващите нужди на компанията. Решението за отваряне на офис в морската ни столица се дължи на множество фактори, сред които наличието на опитни професионалисти, нови кариерни възможности за хора, работещи в компанията към момента и възможността новият офис да бъде ползван като лятна алтернатива за служителите, базирани в София и отговаря на визията ни за водещ работодател у нас“, сподели Елена Димова, HR директор на Paysafe България.

    Най-големият офис на Paysafe в света се намира в България, където на практика се разгръща голяма част от дейността на компанията и се разработват софтуерни технологии за дигитални разплащания с глобално приложение. С новия офис във Варна, Paysafe затвърждава своя ангажимент да съдейства за развитието на технологичната екосистема в страната, с което и продължава да бъде предпочитан работодател в България. 

     С население в областта на Община Варна от близо 500 000 души и  голям брой професионалисти в региона, градът е най-големият икономически център на Черноморието, благодарение на добре развита инфраструктура и удобни транспортни връзки. На територията на Общината функционират общо пет университета, обучаващи повече от 31 000 студенти. Варна е притегателен център за бизнеса и младите хора в региона, като предлага редица културни, развлекателни и спортни дейности целогодишно. 

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 10 часа
    Проучване: 15% от офисите в София са празни
    Броят на операторите на гъвкави работни пространства в столицата е 63, предлагат общо 8717 работни места
    преди 12 часа
    Турция ще предлага визи за дигитални номади
    Могат да кандидатстват жители на ЕС, на Обединеното кралство, САЩ, Канада, Швейцария, Русия, Украйна и Беларус
    преди 12 часа
    преди 13 часа
    FlixBus с нови маршрути от и до България за лятото
    Нови линии ще свързват София и Атина, Бургас и Истанбул, както и Румъния с българското Черноморие
    преди 15 часа
    Дава се възможност бебетата да бъдат ваксинирани срещу коклюш по-рано
    В България регистрираните до момента случаи на коклюш са 314, спрямо 4 за същия период на 2023 г.
    преди 16 часа
    Сирма се подготвя за двойно листване на борси в САЩ и Европа и нови придобивания
    Групата ще обедини всички дъщерни дружества под единен бранд