вторник, 09 март 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  621 прочитания

  Regiocom открива 100 работни места в София

  През февруари компанията стартира нов проект с една от най-големите вериги за строителни материали в Европа
  22 февруари 2021, 14:14 a+ a- a

  Германската компания Региоком обяви, че продължава да инвестира на българския пазар и да разраства екипа си. През февруари компанията стартира нов проект в София с една от най-големите вериги за строителни материали в Европа – OBI Baumarkt. 

  „През 2021 г. предвиждаме нови стратегически партньорства и откриване на 100 работни места с немски език в София“, съобщи Исам Мушрик, ръководител на Региоком за Берлин, София и Велико Търново. „Нашите партньори са изключително  доволни от обслужването ни, затова непрекъснато се разрастваме. Вярвам, че ще успеем да предложим на много българи, освен сигурно работно място, също така и отлични възможности за развитие.“

  Към момента процесът по подбор на персонал протича онлайн, уточниха още пред Economy.bg от Региоком. Също така компанията обяви, че организира „Онлайн кариерни срещи“ с цел запознаване предварително с работната атмосфера и актуалните позиции.  

  Оснавана като стартъп през 1996 от трима предприемачи в Магдебург, днес regiocom има повече от 5 000 служители на над 20 локации в Германия, Австрия, България и Турция и е един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT-системи. 

  Региком България е важна част от успешната истoрия на regiocom oще от своето създаване през 2006. Компанията има офиси в София, Варна, Бургас, Русе и Велико Търново и близо 1000 служители. Основната дейност на regiocom в България е професионалното обслужване на клиенти за водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор, както и разработването на софтуерни решения за енергетиката в Германия. 

  Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на РЕГИОКОМ ЕВРОПЕЙСКО ДРУЖЕСТВО - КЛОН БЪЛГАРИЯ КЧТ в JOBS.bg тук

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 18 минути
  Костадин Ангелов: Ситуацията в страната е под контрол
  Здравният министър призова за спокойствие
  преди 54 минути
  2995 нови случая на Covid-19 у нас
  Общият брой лабораторно потвърдени инфекции от началото на пандемията у нас е 263 303
  преди 16 часа
  преди 17 часа
  Китай стартира програма за имунизация на свои граждани в чужбина
  Страната ще издава и здравни сертификати за международни туристи
  преди 17 часа
  Мария Габриел обяви нова инициатива в подкрепа на повече жени лидери в технологиите
  WomenTechEU цели да удвои броя на ръководените от жени технологични стартъпи в Европа