петък, 14 май 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  611 прочитания

  Softprom навлиза на българския ИТ пазар

  Компанията предлага решения за киберсигурност
  19 април 2021, 14:15 a+ a- a

  Softprom обяви, че навлиза на българския пазар. Дистрибуторът с добавена стойност (Value Added Distributor), който работи на пазарите в Централна и Източна Европа и ОНД, ще предлага у нас богато портфолио основно от технологии за киберсигурност. Стъпването на компанията на българския пазар е естествен ход след отварянето на офиси в Източна Европа.

  ИТ дистрибуторът вече има внедрени решения в България и разширява партньорството си със системни интегратори и риселъри за бъдещите продажби и имплементации.

  „Искаме да предоставим възможност на партньорите ни – системни интегратори и риселъри – да предложат на своите клиенти качествени решения на конкурентна цена и да осигурим търговския им интерес да работят с нас“, коментират от Softprom.

  Компанията предлага решения, които се конкурират с такива на традиционни производители чрез по-модерна концепция и технология, като TrapX Security, Portnox, AppGuard. „Същевременно наблюдаваме засилен интерес към решения, основани на по-нови тенденции, като Safe-T ZoneZero, RedSeal Networks, DigitalShadows“, допълват от там.

  На клиентите с индустриални мрежи Softprom може да предложи решения на водещи компании, които са тясно специализирани в този сектор.

  Решенията от портфолиото на Softprom са насочени към държавни организации и компании от всички сектори на икономиката – финанси, производство, ютилити компании, разработчици и др. Основна част от активностите на Softprom ще бъде насочена към презентации на продуктите, дема, тестове, консултации, обучения за партньорите и техните клиенти, така че да бъдат максимално информирани в избора си. Компанията разполага с висококвалифицирани продуктови специалисти и има сериозен опит в организиране на дигитални конференции и събития в условията на пандемията.

  „Стъпването ни на българския пазар представлява изключителна възможност за нас да предложим широк набор от иновативни технологии на организациите, за които киберсигурността е от критично значение, и да създадем нови, ценни партньорства“, коментира Адриан Радукану, регионален мениджър на Softprom.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 часа
  Над 81 000 дози ваксини пристигнаха у нас
  В понеделник пристигат над 270 хил. дози от производителя Pfizer/BioNTech
  преди 7 часа
  В „Пирогов“ намаляват цената на PCR теста
  Ваксинационните зони в болницата ще работят без почивен ден, а в „Александровска“ и в събота
  преди 7 часа
  Отпада карантината при пътуване до щата Ню Йорк
  Остават в сила въведените на федерално ниво изисквания за пътуване до САЩ
  преди 8 часа
  Италия глоби Google
  €102 млн. за злоупотреба с господстващо положение
  преди 10 часа
  Ректорите искат отваряне на университетите
  В момента присъствено се провеждат само практически занятия, обучения и изпити по практика на студенти, специализанти и докторанти
  преди 12 часа
  НСИ: Средната заплата за първото 3-месечие у нас е 1454 лв.
  Тя бележи близо 2% ръст спрямо края на миналата година