четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1343 прочитания

    Softprom навлиза на българския ИТ пазар

    Компанията предлага решения за киберсигурност
    19 април 2021, 14:15 a+ a- a

    Softprom обяви, че навлиза на българския пазар. Дистрибуторът с добавена стойност (Value Added Distributor), който работи на пазарите в Централна и Източна Европа и ОНД, ще предлага у нас богато портфолио основно от технологии за киберсигурност. Стъпването на компанията на българския пазар е естествен ход след отварянето на офиси в Източна Европа.

    ИТ дистрибуторът вече има внедрени решения в България и разширява партньорството си със системни интегратори и риселъри за бъдещите продажби и имплементации.

    „Искаме да предоставим възможност на партньорите ни – системни интегратори и риселъри – да предложат на своите клиенти качествени решения на конкурентна цена и да осигурим търговския им интерес да работят с нас“, коментират от Softprom.

    Компанията предлага решения, които се конкурират с такива на традиционни производители чрез по-модерна концепция и технология, като TrapX Security, Portnox, AppGuard. „Същевременно наблюдаваме засилен интерес към решения, основани на по-нови тенденции, като Safe-T ZoneZero, RedSeal Networks, DigitalShadows“, допълват от там.

    На клиентите с индустриални мрежи Softprom може да предложи решения на водещи компании, които са тясно специализирани в този сектор.

    Решенията от портфолиото на Softprom са насочени към държавни организации и компании от всички сектори на икономиката – финанси, производство, ютилити компании, разработчици и др. Основна част от активностите на Softprom ще бъде насочена към презентации на продуктите, дема, тестове, консултации, обучения за партньорите и техните клиенти, така че да бъдат максимално информирани в избора си. Компанията разполага с висококвалифицирани продуктови специалисти и има сериозен опит в организиране на дигитални конференции и събития в условията на пандемията.

    „Стъпването ни на българския пазар представлява изключителна възможност за нас да предложим широк набор от иновативни технологии на организациите, за които киберсигурността е от критично значение, и да създадем нови, ценни партньорства“, коментира Адриан Радукану, регионален мениджър на Softprom.

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 минута
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам
    преди 16 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 16 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 17 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 17 часа
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 19 часа