петък, 14 май 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  316 прочитания

  Paysafe ще работи с Amazon Web Services

  Компанията премества обработката на трансакции в облачна среда с цел по-бърз растеж и по-добър анализ на потребителските данни
  29 април 2021, 13:17 a+ a- a

  Платформата за специализирани плащания Paysafe обяви подписването на глобално дългогодишно споразумение с Amazon Web Services (AWS), като част от стратегията на компанията да се превърне в облачно-базиран доставчик на плащания.

  В резултат на това сътрудничество широкото портфолио от ключови платежни продукти на Paysafe, сред които eCash, paysafecard и Paysafecash, както и дигиталните портфейли Skrill и NETELLER, ще бъде изцяло прехвърлено към AWS. Ще се разработят и нови облачно базирани продукти за търговски плащания и дигитални портфейли за клиенти на компанията.

  Първата фаза от сътрудничеството вече е завършена с мигрирането на eCash решенията към облака. С преминаването към AWS Paysafe ще използва по оптимален начин данните, за да стимулира привличането и ангажирането на клиентите, както и да управлява и разширява продуктовите си решения и приложения в Северна Америка и Европа по сигурен начин.

  Продуктите на Paysafe се използват активно от над 15 милиона човека в над 120 държави, като помагат на хиляди бизнеси да предлагат алтернативни методи на плащане. Партньорите на Paysafe също ще се възползват от преминаването на компанията към облачно-базирани решения. Търговците вече ще могат да използват API-базирани интеграции за свързване с продуктите на Paysafe. Обработката на трансакции в реално време, която AWS предоставя, ще позволи на търговците да предложат безпроблемно преживяване на своите потребители в момента на покупка.

  „Привличането на AWS като един от нашите основни доставчици на облачни решения ще донесе големи ползи за нашия бизнес, както по отношение на мащаба, така и по отношение на иновациите. Целта ни е да въвеждаме иновативни продукти и решения на пазара два пъти по-бързо от преди, а също и да разширяваме мащаба на бизнеса. Развълнувани сме от това, което предстои, защото използваме силата на технологиите във всичките ни бизнес процеси като комбинираме вътрешната ни експертиза с опита на външни организации като AWS. Фокусирани сме и върху области като машинно самообучение, управление на риска и потребителски анализи", сподели Рой Астън, главен информационен директор в Paysafe.

  Като част от споразумението с AWS, Paysafe ще съхрани, организира и защити данните на всички свои потребители и търговци, използвайки Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), AWS analytics и AWS security. Това ще позволи на компанията да разчита по-точно данните, с което да подобри потребителското преживяване и да направи по-бързо идентифицирането, приоритизирането и оценката на риска в реално време.

  „Радваме се, че Paysafe избра AWS, за да предложи безпроблемно преживяване на клиентите и да анализира в реално време поведението им“, сподели Скот Мълинс, управляващ директор, Бизнес развитие на финансови услуги в Amazon Web Services. „Paysafe продължава да доставя на пазара иновативни решения за плащания, които помагат на търговците бързо да създават и внедряват нови продукти и да отговарят на променящите се нужди на потребителите. Очакваме с нетърпение сътрудничеството с Paysafe в рамките на техните дигитални инициативи."

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 7 часа
  Над 81 000 дози ваксини пристигнаха у нас
  В понеделник пристигат над 270 хил. дози от производителя Pfizer/BioNTech
  преди 7 часа
  В „Пирогов“ намаляват цената на PCR теста
  Ваксинационните зони в болницата ще работят без почивен ден, а в „Александровска“ и в събота
  преди 7 часа
  Отпада карантината при пътуване до щата Ню Йорк
  Остават в сила въведените на федерално ниво изисквания за пътуване до САЩ
  преди 8 часа
  Италия глоби Google
  €102 млн. за злоупотреба с господстващо положение
  преди 11 часа
  Ректорите искат отваряне на университетите
  В момента присъствено се провеждат само практически занятия, обучения и изпити по практика на студенти, специализанти и докторанти
  преди 12 часа
  НСИ: Средната заплата за първото 3-месечие у нас е 1454 лв.
  Тя бележи близо 2% ръст спрямо края на миналата година