неделя, 19 септември 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  718 прочитания

  Glovo стъпи във Велико Търново и Плевен

  Приложението вече е достъпно в повече от 65 града в България
  04 август 2021, 09:42 a+ a- a

  Виктор Ракариу, генерален мениджър на Glovo за Централна и Източна Европа

  Приложението за доставки на стоки Glovo вече е активно във Велико Търново и Плевен, където потребителите ще могат да поръчват, получават и изпращат всичко, което искат в техния град.

  След придобиването на част от компаниите от портфолиото на Delivery Hero в Централна и Източна Европа (foodpanda в България и Румъния, Donesi в Сърбия, Черна гора и Босна и Херцеговина, и Pauza в Хърватия), приложението работи в над 65 града в цялата страна.

  На разположение на жителите на Велико Търново и Плевен, в приложението има предварително зададени категории, от които те могат да избират в зависимост от това какво искат да поръчат: „Храна“, „Супермаркети“, „Здраве и Красота“, „Магазини“. Освен това с бутона „Друго“ потребителите могат да поръчват абсолютно всичко в града си, като например декоративни предмети или спортни стоки от любимите си магазини.

  „Щастливи сме да обявим, че компанията продължава да разширява дейността, влизайки във Велико Търново и Плевен. Присъстваме в повече от 65 града в България и планът ни е да продължаваме да разрастваме обхвата си. Екипът ни работи в посока увеличаване на партньорите, за да осигурим на потребителите възможността да поръчват любимите си храни, напитки и други стоки. Придобиването на foodpanda в България ни позволява да засилим присъствието си на пазара, където навлязохме едва преди няколко месеца, като същевременно се фокусираме върху това да предлагаме най-добрата потребителска услуга и така хората да имат достъп до всичко в техния град“, споделя Виктор Ракариу, генерален мениджър на Glovo за Централна и Източна Европа.

  Glovo е мобилно приложение за доставка на разнообразни стоки и една от водещите световни платформи за доставка. Основана в Барселона през 2015, компанията оперира в регионите на Европа, Близкия изток и Африка. Приложението свързва потребителите с ресторанти, вериги за хранителни стоки, аптеки и магазини, и също така включва категория „Друго“, която позволява на хората да поръчват всичко, което пожелаят в техния град.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  В тези изнесени пунктове в страната ще има ваксинации през уикенда
  Вижте къде ще се правят ваксинации и в София
  преди 2 дни
  преди 2 дни
  Чуждите инвестиции у нас със спад от 64% до юли
  Най-големите нетни потоци от преки инвестиции в страната за първите 7 месеца на 2021 са от Люксембург, Нидерландия и Германия
  преди 2 дни
  Румъния отново включи България в „жълтата зона“
  Вижте какво се променя за българите
  17 септември 2021, 14:01
  Карантинирани са по-малко от 1% от учителите и учениците
  До момента министърът на образованието и науката не е издал заповед за преминаване към дистанционни занятия на випуски или училища
  17 септември 2021, 13:11
  Преброителите започват обхода утре
  Те ще минават между 8.00 и 20.00 часа всеки ден