четвъртък, 21 октомври 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  321 прочитания

  Equinix обяви ново партньорство с i3D.net, част от Ubisoft

  Equinix е избрана от i3D.net за поддръжката на тяхната платформа за гейминг
  29 септември 2021, 15:57 a+ a- a

  Equinix, Inc. - световната компания за дигитална инфраструктура, обяви ново партньорство с i3D.net – доставчик на услуги за хостинг на приложения и инфраструктура.

  Придобита от едно от най-големите имена в гейминг индустрията – Ubisoft, i3D.net сключва партньорство с Equinix, за да си осигури по-голяма близост до своите крайни потребители, вследствие на скока в потреблението.

  Гейминг пазарът отбелязва солиден растеж, а според прогнозите ще достигне 46,7 милиарда щатски долара през 2025 г., спрямо 42,2 милиарда щатски долара през 2020 г. В допълнение към органичното разрастване в глобален план, i3D.net отбелязва и значителен ръст на гейминг бизнеса.

  Съгласно партньорството i3D.net измества своята платформа за гейминг в Platform Equinix®, като се интегрира в 38 International Business Exchange™ (IBX®) центрове за данни на Equinix, намиращи се на територията на Америка, Азиатско-тихоокеанския регион и Европа, за да осигури свързаност с минимални забавяния, нужна за осигуряване на безпроблемно изживяване по време на игра.

  Широкоразпространеното внедряване на облачни решения и достъпът до тях промениха начина, по който се разработват, предоставят и играят видео и мобилните игри. Чрез промяна в архитектурата на своята поддържаща дигитална инфраструктура спрямо това, i3D.net може да предложи скалируемост и незабавно реалистично изживяване без значение от локацията.

  „С безпрецедентния ръст в популярността на онлайн гейминга Equinix може да окаже стратегическа подкрепа на i3D.net в предоставянето на възможно най-доброто потребителско изживяване на геймърите от цял свят”, посочи Мат Джордж, директор „Сегментиран маркетинг“ EMEA, Equinix. „Геймърите винаги се стремят към повишаване на своето ниво и подобряване на собствените умения, както и разширяване на гейм базата, очакват същото и от разработчиците и доставчиците. С повишените нива на търсене гейминг платформите трябва да бъдат поддържани от стабилна дигитална инфраструктура, която да позволи трансфера на информация с висока скорост. Така ще се осигури безпроблемна игра с възможно най-голямата защита за опазване данните на играчите.”

  Рик Слоот, главен оперативен директор, i3D.net, коментира: „Поехме ангажимент да осигуряваме най-доброто изживяване на гейминг платформите на нашите потребители, без значение къде се намират. Това е причината нашата мрежа да е една от най-важните основи на компанията ни. Наличието на надеждни услуги за взаимосвързаност, които свързват мрежата на i3D.net с Platform Equinix означава, че можем да осигурим минимални забавяния на крайните ни потребители. Така отстраняваме разочарованието, когато има забавяне в играта. Услугите за взаимосвързаност на Equinix са изключително надеждни и мощни. Това ни осигурява възможност за растеж навсякъде по света.“

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 27 минути
  4522 нови случая на Covid-19 у нас
  Общият брой потвърдени случаи на новия коронавирус у нас от началото на пандемията е 555 077
  преди 15 часа
  От утре всички ученици в София минават онлайн
  В дистанционна форма на обучение минават и във Видин, Габрово, Кюстендил, Монтана и Перник
  преди 15 часа
  Алексей Навални получи награда "Сахаров"
  ЕП удостои руския опозиционер с отличието за свобода на мисълта
  преди 15 часа
  Закупуваме нов препарат за лечение на коронавирус
  По предварителна информация първите доставки можем да очакваме до края на този месец
  преди 16 часа
  България се присъединява към Центъра за развитие на ОИСР
  Това е елемент от подготовката на страната ни за членство в ОИСР
  преди 18 часа
  МЗ: Над 1 млн. са изтеглените сертификати у нас
  Близо 10 000 са документите за поставена бустерна доза