вторник, 04 октомври 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  561 прочитания

  Equinix обяви ново партньорство с i3D.net, част от Ubisoft

  Equinix е избрана от i3D.net за поддръжката на тяхната платформа за гейминг
  29 септември 2021, 15:57 a+ a- a

  Equinix, Inc. - световната компания за дигитална инфраструктура, обяви ново партньорство с i3D.net – доставчик на услуги за хостинг на приложения и инфраструктура.

  Придобита от едно от най-големите имена в гейминг индустрията – Ubisoft, i3D.net сключва партньорство с Equinix, за да си осигури по-голяма близост до своите крайни потребители, вследствие на скока в потреблението.

  Гейминг пазарът отбелязва солиден растеж, а според прогнозите ще достигне 46,7 милиарда щатски долара през 2025 г., спрямо 42,2 милиарда щатски долара през 2020 г. В допълнение към органичното разрастване в глобален план, i3D.net отбелязва и значителен ръст на гейминг бизнеса.

  Съгласно партньорството i3D.net измества своята платформа за гейминг в Platform Equinix®, като се интегрира в 38 International Business Exchange™ (IBX®) центрове за данни на Equinix, намиращи се на територията на Америка, Азиатско-тихоокеанския регион и Европа, за да осигури свързаност с минимални забавяния, нужна за осигуряване на безпроблемно изживяване по време на игра.

  Широкоразпространеното внедряване на облачни решения и достъпът до тях промениха начина, по който се разработват, предоставят и играят видео и мобилните игри. Чрез промяна в архитектурата на своята поддържаща дигитална инфраструктура спрямо това, i3D.net може да предложи скалируемост и незабавно реалистично изживяване без значение от локацията.

  „С безпрецедентния ръст в популярността на онлайн гейминга Equinix може да окаже стратегическа подкрепа на i3D.net в предоставянето на възможно най-доброто потребителско изживяване на геймърите от цял свят”, посочи Мат Джордж, директор „Сегментиран маркетинг“ EMEA, Equinix. „Геймърите винаги се стремят към повишаване на своето ниво и подобряване на собствените умения, както и разширяване на гейм базата, очакват същото и от разработчиците и доставчиците. С повишените нива на търсене гейминг платформите трябва да бъдат поддържани от стабилна дигитална инфраструктура, която да позволи трансфера на информация с висока скорост. Така ще се осигури безпроблемна игра с възможно най-голямата защита за опазване данните на играчите.”

  Рик Слоот, главен оперативен директор, i3D.net, коментира: „Поехме ангажимент да осигуряваме най-доброто изживяване на гейминг платформите на нашите потребители, без значение къде се намират. Това е причината нашата мрежа да е една от най-важните основи на компанията ни. Наличието на надеждни услуги за взаимосвързаност, които свързват мрежата на i3D.net с Platform Equinix означава, че можем да осигурим минимални забавяния на крайните ни потребители. Така отстраняваме разочарованието, когато има забавяне в играта. Услугите за взаимосвързаност на Equinix са изключително надеждни и мощни. Това ни осигурява възможност за растеж навсякъде по света.“

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 минути
  Над 700 фирми приемат ученици от дуални паралелки
  Подобно обучение предлагат над 160 училища у нас
  преди 2 часа
  Универсалното зарядно става реалност от 2024 г.
  За стандарт се приема USB-C, а купувачите ще могат да избират дали да кушят устройство с или без зарядно
  преди 2 часа
  Държавата пое нов дълг за 102 млн. лева
  Дълговете стават все по-скъпи и трудни, Министерство на финансите отмени емисионния си календар, обявен през септември
  преди 3 часа
  МАЕ: ЕС трябва да намали потреблението си на газ
  Допълнителното намаляване на консумацията е необходимо, за да има Европа енергийна сигурност в случай на късно застудяване
  преди 5 часа
  ОПЕК+ обмисля намаляване на добива на нефт
  Става дума за най-голямото намаление на добива от началното на пандемията насам