четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    755 прочитания

    Equinix обяви ново партньорство с i3D.net, част от Ubisoft

    Equinix е избрана от i3D.net за поддръжката на тяхната платформа за гейминг
    29 септември 2021, 15:57 a+ a- a

    Equinix, Inc. - световната компания за дигитална инфраструктура, обяви ново партньорство с i3D.net – доставчик на услуги за хостинг на приложения и инфраструктура.

    Придобита от едно от най-големите имена в гейминг индустрията – Ubisoft, i3D.net сключва партньорство с Equinix, за да си осигури по-голяма близост до своите крайни потребители, вследствие на скока в потреблението.

    Гейминг пазарът отбелязва солиден растеж, а според прогнозите ще достигне 46,7 милиарда щатски долара през 2025 г., спрямо 42,2 милиарда щатски долара през 2020 г. В допълнение към органичното разрастване в глобален план, i3D.net отбелязва и значителен ръст на гейминг бизнеса.

    Съгласно партньорството i3D.net измества своята платформа за гейминг в Platform Equinix®, като се интегрира в 38 International Business Exchange™ (IBX®) центрове за данни на Equinix, намиращи се на територията на Америка, Азиатско-тихоокеанския регион и Европа, за да осигури свързаност с минимални забавяния, нужна за осигуряване на безпроблемно изживяване по време на игра.

    Широкоразпространеното внедряване на облачни решения и достъпът до тях промениха начина, по който се разработват, предоставят и играят видео и мобилните игри. Чрез промяна в архитектурата на своята поддържаща дигитална инфраструктура спрямо това, i3D.net може да предложи скалируемост и незабавно реалистично изживяване без значение от локацията.

    „С безпрецедентния ръст в популярността на онлайн гейминга Equinix може да окаже стратегическа подкрепа на i3D.net в предоставянето на възможно най-доброто потребителско изживяване на геймърите от цял свят”, посочи Мат Джордж, директор „Сегментиран маркетинг“ EMEA, Equinix. „Геймърите винаги се стремят към повишаване на своето ниво и подобряване на собствените умения, както и разширяване на гейм базата, очакват същото и от разработчиците и доставчиците. С повишените нива на търсене гейминг платформите трябва да бъдат поддържани от стабилна дигитална инфраструктура, която да позволи трансфера на информация с висока скорост. Така ще се осигури безпроблемна игра с възможно най-голямата защита за опазване данните на играчите.”

    Рик Слоот, главен оперативен директор, i3D.net, коментира: „Поехме ангажимент да осигуряваме най-доброто изживяване на гейминг платформите на нашите потребители, без значение къде се намират. Това е причината нашата мрежа да е една от най-важните основи на компанията ни. Наличието на надеждни услуги за взаимосвързаност, които свързват мрежата на i3D.net с Platform Equinix означава, че можем да осигурим минимални забавяния на крайните ни потребители. Така отстраняваме разочарованието, когато има забавяне в играта. Услугите за взаимосвързаност на Equinix са изключително надеждни и мощни. Това ни осигурява възможност за растеж навсякъде по света.“

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 9 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 9 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 10 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 10 часа
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 12 часа
    преди 15 часа