петък, 19 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1120 прочитания

    Equinix сключи многогодишно партньорство с Nasdaq

    То ще доближи Nasdaq до изместване на пазарите в облачната среда
    06 януари 2022, 13:46 a+ a- a

    Equinix, Inc., световната компания за дигитална инфраструктура, обяви многогодишно партньорство с Nasdaq, Inc. (Nasdaq: NDAQ) за скалиране на центърa за данни на Equinix NY11 в Картърет, Ню Джърси. Така ще се подкрепи изграждането на облачната инфраструктура на Nasdaq.

    „Нашето партньорство с Equinix e критично важна стъпка в процеса по въвеждане на облачните решения на Nasdaq. Това споразумение ще ни позволи да осигуряваме възможност за периферни изчисления с изключително минимални забавяния директно от нашия основен център за данни в Картърет, Ню Джърси“, посочи Тал Коен, изпълнителен вицепрезидент, ръководител „Северноамерикански пазари“ в Nasdaq. „Целта ни е да предложим нови услуги и продукти на клиентите ни чрез хибридна инфраструктура, така че да се възползват от допълнителна гъвкавост и минимални забавяния, включително услуги за виртуална свързаност, пазарни анализи, инструменти за определяне на риска и машинно обучение.“

    Nasdaq използва Platform Equinix® от над 13 години, за да подкрепя широката екосистема от клиенти и доставчици в цял свят. Така се осигурява възможност за достъп с минимални забавяния до работни процеси, подкрепящи цялостния търговски жизнен цикъл, включително откриване на цена и анализи, в допълнение към инструменти, обхващащи предпродажбата и следпродажбата. Разширеният ангажимент с Equinix ще доближи Nasdaq с една стъпка до изместване на пазарите в облачната среда.

    Днес Equinix предлага на Nasdaq стабилна, взаимосвързана платформа, която позволява директен и защитен обмен на данни между Nasdaq и партньорите в екосистемата. Споразумението допълнително ще осигури възможност на Nasdaq да отговори на настоящите и бъдещите изисквания към инфраструктурата, докато същевременно ускорява облачната си трансформация в глобален мащаб.

    „Еволюцията на дигиталната инфраструктура във финансовите услуги доведе до огромни възможности за нашите клиенти за ръст, скалиране и трансформация“, посочи Джон Лин, президент, Equinix, „Северна, Централна и Южна Америка”. Ние сме поели ангажимент към Nasdaq в процеса им на прилагане на нашата стабилна финансова екосистема, за да трансформират своята индустрия в следващото десетилетие, а и отвъд него.“

    Equinix (Nasdaq: EQIX) е световната компания за дигитална инфраструктура, която позволява на дигиталните лидери да използват сигурна платформа, с която да си осигурят взаимосвързаност с основната инфраструктура, подпомагаща техния успех. Equinix дава възможност на бизнеса днес да има достъп до всички ключови локации, партньори и възможности, от които има нужда, за да ускори своите предимства. С Equinix клиентът може да скалира гъвкаво и бързо своите дигитални услуги от световна класа и да умножи ползата към потребителите си.

    Nasdaq (Nasdaq: NDAQ) е глобална технологична компания обслужваща капиталовите пазари и други сфери на дейност. Разнообразието от предлаганите данни, анализи, софтуер и услуги позволява на клиентите уверено да оптимизират и реализират своята бизнес визия. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 49 минути
    JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
    Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
    преди 2 часа
    СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
    Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
    преди 18 часа
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 18 часа
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 19 часа
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 1 ден
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство