неделя, 14 август 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  587 прочитания

  Exacta Solutions отваря нов офис в София

  Начело на офиса в София е Росица Великова
  06 юли 2022, 14:11 a+ a- a

  Крис Вела, управляващ директор на Exacta Solutions (Снимки: Exacta Solutions)

  Екзакта солюшънс (Еxacta Solutions), базираната в Малта iGaming Recruitment и M&A агенция, откри свой офис в София. Това е стъпка, която бележи логична еволюция в международния растеж на компанията след значителното увеличение на бизнеса на българския пазар през последните 12 месеца, съобщиха от компанията. 

  Росица Великова

  Начело на офиса в София е Росица Великова, специалист с международен опит в подбора на ИТ специалисти. Представителството в България ще даде възможност на Exacta да подкрепи по най-добрия начин iGaming бизнеса в рамките на разрастващия се български пазар и да осигури опитни и нишови таланти.

  „Могат да се направят много паралели между България днес и Малта преди около 20 години. Българската iGaming сцена се разраства с бързи темпове и предлага много предимства на операторите. В момента виждаме много водещи iGaming бизнеси да се преместват и отварят офиси в България, което води до голямо търсене на опитни професионалисти, които също биха се преместили в страната. Ние се радваме да установим физическо присъствие в българската столица и сме уверени, че чрез доказания си опит Exacta Solutions има много какво да допринесе за развитието на този динамичен пазар с висок потенциал,” обяснява Крис Вела, управляващ директор на Exacta Solutions.

  През последното десетилетие България стабилно се развива като един от най-очакваните нововъзникващи центрове за iGaming в Европа. Експертите продължават да посочват годишния ръст на онлайн казиното и спортните залагания на пазара като сериозни показатели, че индустрията ще надхвърли общите приходи от €550 милиона през следващите 5 години.

  След стартирането на представителството си в София, агенцията ще се фокусира върху активното увеличаване на своите базирани в България представители, заети с подбор на персонал.

  Антъни Хенеси, търговски директор на Exacta Solutions

  „В Exacta изградихме репутацията си на специалисти със задълбочен фокус в набирането на персонал в рамките на iGaming и технологичните индустрии. Нашите представители са изключително запознати с уменията, експертизата и професионалните профили, които iGaming операторите изискват от своите кандидати, за да успеят в тази конкурентна и авангардна индустрия. Този дух ще бъде пренесен и в нашия софийски офис. Вече разполагаме с малък, но много опитен екип, който притежава сериозна експертиза в международното набиране на таланти в технологичната, финансовата и търговската сфери. Очакваме с нетърпение да увеличим екипа още повече през следващите месеци,“ казва Антъни Хенеси, търговски директор на Exacta Solutions.

  Exacta Solutions остава ангажирана да работи от името на своите клиенти в Малта, България и по света, за да им помогне да осигурят най-добрите таланти в глобалната iGaming индустрия.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  КЕВР утвърди цена на природния газ за август – 297,89 лв./Mwh
  Основната причина за увеличението са рязко нарасналите цени на международните газови пазари
  12 август 2022, 16:15
  София въвежда „спирка по желание“
  Те влизат в сила на 13 август за 9 автобусни линии
  12 август 2022, 15:38
  Европейската космическа агенция започна предварителни преговори със SpaceX
  Агенцията иска да подсигури резервни варианти за своите космически товари
  12 август 2022, 11:46
  CDC премахна изискването за карантина на контактни на Covid-19 лица
  Здравната агенция издаде нови насоки, които имат за цел „Covid-19 вече не нарушава сериозно ежедневието ни“
  12 август 2022, 10:25
  SMIC: Секторът за производство на чипове е изправен пред известна „паника и несигурност“
  Компанията отчете 42% ръст на приходите през второто тримесечие