четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    820 прочитания

    София Тех Парк стана част от Enterprise Europe Network

    ЕЕN подпомага на малки и средни предприятия да се възползват от възможностите за бизнес и развитие на единния пазар на ЕС и извън него
    04 август 2022, 12:36 a+ a- a

    София Тех Парк

    София Тех Парк стана част от Enterprise Europe Network (ЕЕN), най-голямата информационно-консултантска мрежа в Европа за подпомагане на малките и средните предприятия в развитието на техния иновационен и технологичен потенциал.

    Мисията на ЕЕN e да подпомага и съдейства на малки и средни предприятия, които да се възползват максимално от възможностите за бизнес и иновативно развитие на единния пазар на Европейския съюз и извън него, чрез предоставянето на интегрирани услуги за бизнес, коопериране и иновации и улесняване на достъпа до европейски и световни пазари.

    Като основна част от своята дейност мрежата подпомага търсенето и намирането на международни бизнес и проекти партньори в над 60 държави и помага на предприемачи да станат част от световните пазари чрез организиране на събития и бизнес форуми.

    Enterprise Europe Network търси възможности за европейско финансиране на научни, изследователски и предприемачески проекти, оказва експертна помощ на бизнеса, изследователските и браншовите организации при кандидатстване по програма „Хоризонт Европа“, както и насърчава пазарната реализация на иновациите.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 9 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 9 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 10 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 10 часа
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 12 часа
    преди 15 часа