петък, 30 септември 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  692 прочитания

  София е домакин на FinX

  Най-голямото събитие у нас за инвестиции и иновативни финансови технологии ще се проведе в SoftUni
  16 август 2022, 11:37 a+ a- a

  На 10 септември столицата ни ще стане домакин на FinX – най-голямото събитие в България за инвестиции и иновативни финансови технологии. Еднодневната конференция ще представи пред родна аудитория доказани успешни практики и инструменти за изграждане на инвестиционно портфолио и постигане на висока възвръщаемост. Локацията на събитието е сградата на най-голямата образователна организация в България – SoftUni, която ще побере над 300 души.

  Най-горещите тенденции от света на парите ще бъдат представени от международно установени професионалисти в сферите на инвестициите, управлението на пари, финансовите технологии, блокчейн и криптовалутите. Сред лекторите са лидерите във финтех сектора:
  • Алексис Шевалот, Chief Executive Officer в Capto;
  • Николай Лазаров, Heads of Sales Division в Postbank;
  • Момчил Луканов, Popular Investor в eToro;
  • Веселин Георгиев, Country Manager в Binance; 
  • Христо Пеев, Chief Executive Officer в Motion Software;
  • Светлин Наков, Co-Founder в SoftUni.

  Програмата на конференцията включва дискусионен панел и презентации, които ще се провеждат и излъчват едновременно в четири тематични зали – Master Hall, Capital Markets & Real Estate, Blockchain и FinTech.

  Зад инициативата стои екипът на Finance Academy – първата образователна организация за инвестиции и финанси у нас, която има за цел да повиши стандарта на живот в страната. Георги Захариев, CEO на Finance Academy, споделя: 

  „Всеизвестен факт е, че България често заема последните места в международните класации за стандарт на живот и финансова култура – ние сме тук, за да променим това. Събрахме на едно място международни експерти в сферата на инвестициите, финансите, недвижимите имоти, технологиите, които ще представят своите тайни и опит на разбираем език. Впечатляващо е колко много компании прегърнаха идеята ни и ни оказаха подкрепа и доверие в отговорната задача да поведем финансовата революция в страната. Нямаме търпение да посрещнем всички на 10 септември!“

  Всички желаещи да се включат в конференцията могат да закупят билет от официалния сайт на FinX или да регистрират безплатно своето онлайн присъствие. Екипът е подготвил много изненади за присъстващите на място, уникална възможности за изграждане на мрежа от контакти с предприемачи и инвеститори, както и покана за ексклузивно афтърпарти. Всички участници ще придобият много актуални практически умения, нужни за личностното и финансовото ни развитие днес.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Google обещава да създаде 20 хил. работни места в Гърция
  Технологичният гигант ще създаде два центъра за върхови постижения в Солун и Патра
  преди 6 часа
  ЕП ще обсъди отново влизането на България в Шенген
  Понастоящем всички държави членки на ЕС с изключение на България, Хърватия, Кипър, Ирландия и Румъния са част от Шенгенското пространство
  преди 6 часа
  От октомври спира достъпът до старата е-платформа на НАП
  Над 2 млн. пъти са ползвани е-услугите в обновения портал на НАП само за месец
  преди 7 часа
  27 дестски градини се строят в София в момента
  Новата сграда на детска градина в район „Витоша“ беше открита
  преди 7 часа
  БНБ: Има рискове за нарастване на задлъжнялостта
  Централната банка повишава нивото на капиталовия буфер за рискови заеми от октомври 2023