сряда, 24 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1078 прочитания

    „България Еър“ стартира директни летни полети от София до Хераклион

    Полетите са 2 пъти седмично до октомври
    05 юни 2023, 08:34 a+ a- a

    Снимка: България еър

    Българската авиокомпания „България еър“ стартира лятната си линия от София до град Хераклион на о-в Крит от 3 юни. Благодарение на директните полети, част от редовната програма на авиокомпанията, пътниците ще имат възможността да се насладят на зашеметяващия гръцки остров. 

    Главният град на остров Крит, Хераклион е известен със своите кристално чисти плажове, богата и мистична история, впечатляваща природа и вкусна кухня. Пътниците на „България Еър“ ще могат да се запознаят с магическата островна атмосфера, да опитат изключителните гръцки специалитети, както и да се радват на традиционното критско гостоприемство.

    Полетите на „България Еър“ се извършват всяка сряда и събота през целия летен сезон, от юни до октомври като дават възможност както за едноседмична почивка, така и за бягство за дълъг уикенд. Цените в икономична класа започват от 99 EUR за еднопосочен билет и включват право на 10 кг ръчен багаж, дамска чанта или лаптоп, безплатен check-in, както и безплатен кетъринг на борда. 

    Със стартирането на сезонните полети до Хераклион националният превозвач предоставя на своите пасажери много възможности за развлечение и разнообразни туристически маршрути за незабравими пътешествия.

    Повече информация относно специалните оферти за полети от София до Хераклион, може да намерите в уебсайта на „България Еър“ и страниците на авиокомпанията в социалните мрежи.

    Националният превозвач на България предлага на пътниците си и възможността за заявяване на допълнителен багаж и избор на място в самолета онлайн. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 2 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 3 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 3 часа
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 5 часа
    преди 8 часа