сряда, 21 февруари 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  935 прочитания

  МенторМейт се премести в нов офис в Пловдив

  Към момента в пловдивския офис на МенторМейт работят 180 души от всички отдели на компанията
  03 юли 2023, 16:13 a+ a- a

  Новият офис на МенторМейт в Пловдив. Снимка: МенторМейт

  Пловдивският екип на глобалната софтуерна компания МенторМейт се премести в нов, по-голям и по-комфортен офис, съобщиха оттам.

  Офис пространството се намира в LimeTree Business Center в кв. „Каменица”, на пет минути от центъра на града, и предлага чудесни условия на работа, кът за отдих и зали за провеждане на различни събития.

  „След близо 10 години в стария ни офис решихме, че е дошло време за промяна. Промяна, която да даде възможност на екипа ни да се среща и да работи в едно по-уютно, по-голямо и по-широко пространство“, споделя Петко Стоянов, Software Engineering Manager.

  В началото на пандемията МенторМейт премина към изцяло дистанционен модел на работа, който в последствие беше допълнен с хибридна опция. Макар че за една част от хората в компанията работата от вкъщи остана предпочитан вариант, други намират работния процес за по-ползотворен, когато могат да общуват с колегите си на живо. Това е и причината МенторМейт да не спира да търси възможно най-приятните, функционални и съвременни офис пространства за хората си.

  Новата локация беше отпразнувана на 15 юни с парти в новия офис, на което близо 80 души се събраха на по питие и се забавляваха заедно.

  „Винаги е страхотно, когато имаме парти. Целият офис кипи от живот през деня - идват и колеги, които обикновено работят от вкъщи или живеят в друг град. Екипният дух наистина се вдигна още повече, след като открихме летния сезон с първото събитие в новия офис. А предстоят още две такива през лятото и всички са нетърпеливи, защото знаят, че ние от пловдивския екип на МенторМейт определено умеем да се забавляваме“, коментира Славена Лазарова - Senior HR Advisor.

  Преди повече от 11 години, когато МенторМейт отваря пловдивския си офис, все още много малко софтуерни компании имат локации извън столицата. В МенторМейт са убедени, че ИТ сферата в Пловдив има огромен потенциал за развитие и усилено развиват дейността си там. Екипът, който в началото се състои от двама разработчици, се разраства стремглаво и в момента в пловдивския офис на МенторМейт работят 180 души от всички отдели на компанията.

  Вижте по какви проекти работи МенторМейт в България

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на МенторМейт в JOBS.bg

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 16 часа
  САЩ отпусна $1,5 млрд. на GlobalFoundries
  Третият по големина договорен производител на чипове в света, ще построи ново съоръжение в Ню Йорк
  преди 16 часа
  Accenture придобива българската фирма за анализ на данни GemSeek
  Експертите от GemSeek ще станат първите служители на Accenture Song в България, заедно със служителите от Технологичния и Оперативния център, които в момента са над 1100
  преди 16 часа
  Бундесбанк: Германия вероятно е в рецесия
  Германската централна банка очаква тя да е слаба, но широкообхватна и продължителна
  преди 17 часа
  Проучване: 70% от френските компании у нас планират увеличаване на персонала
  Липсата на квалифицирани кадри, бюрокрацията, несигурната регулаторна рамка и неефективната администрация са сред основните трудности пред френския бизнес в България
  преди 18 часа
  Nokia и Dell ще си сътрудничат
  Двете компании ще изграждат „частно 5G“ и облачни мрежи