петък, 19 юли 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  4152 прочитания

  Sofia Stars отвори втори офис в София

  Компанията планира тази година екипа да достигне до 450 души
  05 юли 2024, 10:25 a+ a- a

  Sofia Stars отбеляза важна стъпка в развитието си с откриването на втори модерен офис в София и тържествено преряза оранжева лента, символизираща новото им начало.

  Компанията бележи значителен ръст на броя служители от 190 в началото на годината до 300 към момента. Плановете за бизнес развитие в рамките на тази календарна година очертават прогноза за нарастване на екипа до 450 души.

  "Sofia Stars е технологична компания от друго ниво. Това е компания, която инвестира в професионалното развитие и цени живота на хората си. Ние помагаме не само на нашите служители, но и на обществото в София. Обновяваме детски площадки и подкрепяме тези, които имат спешна нужда от помощ. Sofia Stars е наистина ангажирана с това да прави положителна промяна", сподели Йордан Иванов, Изпълнителен директор на Sofia Stars.

  Празничното събитие за откриване на новия офис бе уважено и от редица официални гости, сред които Никола Барбутов, заместник-кмет на Столична община в направление "Европейски политики, международна дейност и туризъм", Радослав Миланов, директор на дирекция „Стратегическо планиране“ към Министерски съвет, Павел Андреев, основател на фондация "Павел Андреев", и обичаните звезди от екрана: Ники Кънчев, Любомир Нейков, Илиян Любомиров, група СкандаУ и други.

  „Столична община винаги ще бъде надежден партньор на компания Sofia Stars. Признаваме тяхното значително развитие и прогрес, а с техния потенциал, те имат способността да успеят от всяка точка на света и силно се надяваме, че ще продължат да реализират своите възможности именно тук, в София. “ сподели Барбутов.

  Новият офис на Sofia Stars разполага със 104 работни места, заобиколени от много зеленина, проектиран е с екологични материали, създавайки светло и привлекателно работно пространство.

  Офисът включва четири модерни конферентни зали, четири индивидуални стаи за Skype разговори и стая за отдих, оборудвана с различни игри, за да се гарантира, че служителите имат достатъчно възможности за почивка и презареждане.

  Разположен в престижният Business Garden Office X, офисът разполага с многобройните предимства, които комплексът предлага, сред които първокласно местоположение, модерни технически спецификации и изобилие от зелени площи. Офис X е известен със своя стандарт клас А по отношение на ефективността на етажната собственост и оптимизацията на сградното пространство, като осигурява изключителна работна среда с естествена светлина, чист въздух и ниско шумово замърсяване.

  Анета Славчева, мениджър "Връзки с обществеността и изграждане на работодателска марка", изтъкна ангажимента на компанията да създаде работно място, на което служителите да идват с удоволствие на работа и да се чувстват продуктивни. "Новият ни офис е поредното доказателство за това, че комфортната и щастлива работна среда е ключът към нашия успех. Като инвестираме в благосъстоянието на колегите си, ние проправяме пътя към едно проспериращо бъдеще."

  Новият офис на Sofia Stars е нещо повече от работно място - той е отражение на ценностите на компанията и нейната визия за бъдещето. Чрез интегрирането на иновативни технологии с изискан дизайн и ангажимент към устойчивото развитие, Sofia Stars не само подобрява работното преживяване на служителите си, но и поставя нов стандарт за корпоративна отговорност в България.

  Sofia Stars е динамично развиваща се технологична компания, базирана в София. Екипът вече наброява 300души, които заедно градят невероятно приятелска и подкрепяща фирмена култура. Sofia Stars предоставя първокласни услуги, с фокус върху R&D, Customer Support, KYC, Risk и Anti-Fraud решения за глобалния онлайн бизнес.

  Вижте профила и актуалните позиции за работа на Sofia Superstar EOOD в JOBS.bg 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Wizz Air празнува 20 млн. превозени пътници от летище София
  Авиокомпанията и стартира нов маршрут – до Лион
  преди 6 часа
  Онлайн продажбите в САЩ достигнаха $7,2 млрд. в първия ден на Amazon Prime Day
  Продажбите са с над 10% повече спрямо миналата година
  преди 10 часа
  Глобално кибер прекъсване приземи полети по целия свят
  Проблемът засегна и работата на банки и медии в различни точки на света
  преди 10 часа
  Президентът ще връчи втория мандат на 22 юли
  На кандидата за премиер, посочен от втората по численост парламентарна група в 50-ото Народно събрание
  преди 12 часа
  WordPress Engine придобива българската NitroPack
  Основателите Георги Петров и Михаил Стойчев ще работят върху нов проект