събота, 22 септември 2018  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3874 прочитания

  Наша фирма е претендент за титлата “Най-добър творчески предприемач в света”

  NearSoft ще се бори за престижното отличие
  13 ноември 2017, 16:32 a+ a- a

  NearSoft е претендент за титлата “Най-добър творчески предприемач в света”. Иновативната софтуерна компания е единствената българска компания, номинирана в престижния конкурс Creative Business Cup 2017, чийто финал ще се проведе на 15 и 16 ноември в датската столица Копенхаген. В него ще се включат иновативни предприятия от 65 страни по света.

  Със своята софтуерна платформа МОМ4 дружеството поставя България сред водещите страни в Европа по отношение на четвъртата индустриална революция – Industry 4.0.

  “Четвъртата индустриална революция е същевременно и възможност, и заплаха за българските производители. С нейна помощ развитите индустриални страни възнамеряват да подобрят своята конкурентоспособност. Както при всяка революция, така и сега се отваря историческа възможност да подобрим нашата позиция по този толкова важен показател”, коментира Владимир Филипов, основател на компанията.

  NearSoft е избрана като един от 4-те финалиста на проекта WATIFY, финансиран от Европейската комисия, който има за цел да стимулира технологичната трансформация на европейските МСП (Малки и средни предприятия).

  Наградите WATIFY Solution Awards търсят следващото иновативно МСП, което чрез внедряването на цифрови или ключови базови технологии може да бъде символ на новаторската индустрия в Европа! Българския участник ще има възможността да представи иновативната си бизнес концепция пред едни от най-големите компании и инвеститори в света.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 ден
  Ocado Technology отвори нов софтуерен център в София
  Плановете са да се утрои екипът от софтуерни специалисти
  преди 1 ден
  130 млн. евро. са немските инвестиции у нас за първото полугодие
  Германската икономика създава повече от 50 000 работни места в България
  преди 1 ден
  Подготвяме кампания за привличане на туристи от Китай
  Официалният туристически портал на България ще бъде достъпен и на китайски език
  преди 1 ден
  Световна банка: Отпадъците в световен мащаб може да се увеличат със 70%
  До 2050 населението в България ще намалее с близо 2 милиона, но човек ще генерира 40% повече боклук, прогнозира организацията