вторник, 16 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2884 прочитания

    Вижте идеи за изгодни пътувания за Свети Валентин

    За кои градове са най-изгодните оферти около празника и време ли е вече да резервираме?
    08 януари 2019, 16:47 a+ a- a

    Без значение дали сте решили да празнувате Свети Валентин или Трифон Зарезан, едно пътуване гарантира освен хубавото изкарване, също и опознаване на нови и интересни места. А за кои градове са най-изгодните оферти около празника и време ли е вече да резервираме, разказват експертите в самолетните пътувания eSky.

    Ако все още се колебаете кога точно е най-добре да резервирате – направете го сега. До празника остава около месец, а колкото повече се приближаваме до датата, толкова повече цените се покачват, а местата се изчерпват, съветват експертите.

    Разбира се, говорейки за романтика и хубаво вино, веднага се сещаме за Париж. Ако все още не сте го посетили, може би вече е дошъл моментът, а ако сте избрали да го направите именно на Св. Валентин, това ще ви струва малко под 70 евро за отиване и връщане. Хотелското настаняване стартира с цени от 36 евро за двойна стая, а градът предлага много интересни забележителности, красиви гледки и със сигурност един запомнящ се празник.

    Тази година в периода около 14-ти февруари най-изгодно би било пътуването със самолет до Милано с цени от 30 евро за двупосочен билет, Венеция – от 33 евро, Кьолн – 38 и Атина – 45 евро. Най-изгодно излиза хотелското настаняване в Атина, с цени, започващи от 17 евро, а най-скъпо в Кьолн – от 40 евро за двойна стая.

    Ако вече сте били на тези места или пък ви се иска да избягате от зимата и студа в България и да съберете слънчеви лъчи на някой екзотичен плаж, то най-изгодно можете да го направите в Тайланд с цени, започващи от 470 евро за двете посоки. Без значение дали ще изберете Банкок или Пукет за своя престой, хотелското настаняване започва от 8 евро на нощувка.

    За тези, които предпочитат да прекарат празника в родината, възможностите са много. Банско, Мелник, Велинград са само част от предложенията, а защо не и една разходка до морето. Хотелското настаняване в българските курорти за празничния период започва от 12 евро за двойна стая, 4-звезден СПА лукс във Велинград например, започва от 40 евро на вечер.

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    България в ЕС: Повече инвестиции и по-високи доходи
    Износът на стоки от България в ЕС достига 31 млрд. евро през 2022, отчита доклад на ИПИ
    преди 3 часа
    OpenAI навлиза в Азия
    Първият офис в региона е в Япония
    преди 3 часа
    Откриха една от най-големите детски градини в София
    Продължава строителството на 17 нови детски градини, до края на 2024 се очаква да приключи изграждането на 13 от тях
    преди 4 часа
    преди 21 часа
    И Велико Търново с вертолетно летище за спешна медицинска помощ по въздух
    До момента България разполага с 3 вертолетни летища в София и по 1 във Варна, Панагюрище и Русе