събота, 20 юли 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  5163 прочитания

  Български проект спечели второ място в международен конкурс за дизайн на кухня

  AEG отличи стилни и иновативни дизайнерски решения от цяла Европа
  14 февруари 2019, 13:35 a+ a- a

  Проектът на Оксана Харутюнян от Home Book, отличен с второ място

  Български проект беше високо оценен от журито на първия встъпителен конкурс за дизайн на кухня на тема „Изострете сетивата си“ (Sharpen your Senses), организиран от AEG.

  Награденият с второ място дизайн на Оксана Харутюнян от Home Book бе избран сред 32 предложения от интериорни дизайнери от 6 държави от цяла Европа. Въпреки че е проектиран за самостоятелна семейна къща, нейният проект би паснал идеално и на апартамент, чиито собственици водят стилен и практичен градски живот.

   „Тази компактна кухня предлага превъзходни решения и място за приятни изживявания“, казва София Андреасон от „Тенденции и Анализи“ в Electrolux Group Design. “С охладителя за вино и кафе-машината вдясно, които визуално балансират готварските електроуреди вляво, и мивката, която може да бъде скрита, тази кухня може отлично да се използва по предназначение или елегантно да се слее с дизайна на дома, когато не се използва – пример за интелигентно оползотворено пространство с премиум естетика.”

  Първото място в международния конкурс на AEG бе отредено за Реми Блом от Kitchen Studio, Холандия, а третото място бе присъдено на дизайн, изготвен от белгийското студио DSM Keukens.

  Ежегодният конкурс за дизайн на AEG е форум за изява на кухненски проектанти и интериорни дизайнери от цяла Европа. В него те могат да представят своите проекти, в които са интегрирали или предвиждат да интегрират уреди AEG. Следващият конкурс за дизайн ще бъде отворен за предложения през лятото на 2019 г. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 21 часа
  Българка става главен говорител на ЕК
  Мина Андреева ще замести Маргаритис Схинас, който беше номиниран за еврокомисар
  преди 22 часа
  преди 1 ден
  ЕК глоби Qualcomm с 242 млн. евро
  От Брюксел смятат, че компанията е злоупотребила, за да подсигури доминиращата си позиция
  преди 1 ден
  Електрически велосипеди тръгват до Витоша
  Вижте локациите, от които могат да бъдат наети