събота, 20 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    4537 прочитания

    Българка е най-добър спа мениджър в света за 2019

    Надежда Халачева пребори силната конкуренция в областта на луксозните спа услуги и получи престижната награда Best Spa Manager
    15 август 2019, 13:04 a+ a- a

    Надежда Халачева, управител на Este Fitness & Spa, пребори силната конкуренция в областта на луксозните спа услуги и получи заслужено престижната награда Best Spa Manager на глобално ниво в единствения по рода си световен конкурс World Luxury Spa Awards.

    Поредното издание на конкурса, който избира най-добрите в сферата на спа услугите в света, се проведе преди броени дни в елитния комплекс The State Hermitage Museum Official Hotel в Санкт Петербург, Русия.

    Церемонията по награждаването събра около 250 професионалисти в областта на спа индустрията. В надпреварата участваха луксозни спа центрове от 75 държави в цял свят, които се състезаваха в различни категории на местно и глобално ниво.

    Признанието за Надя като най-добър спа мениджър в света за 2019 идва съвсем заслужено, след като тя успява да позиционира Este Fitness & Spa на лидерското място в световен мащаб и да го задържи на върха за трета поредна година.

    “Наградата е изключителна чест за самата мен, но и признание за дългите часове неуморен труд в името на клиента от целия екип на центъра, който стои зад мен и ме подкрепя безрезервно”, коментира Надежда след конкурса.

    “Специални поздравления за Надя от Este Fitness § Spa за победата й в категорията „Най-добър Спа мениджър“ за 2019 на глобално ниво. Това е великолепна награда и фантастично постижение – както лично за невероятната Надя, така и за Este Fitness § Spa. Тази награда е прекрасно продължение на наградата „Най-добър SPA център“ в света за 2018, която Надя взе миналата година“, коментира Сигни да Силва, представител на организаторите.

    Родената в града на розите бизнес дама започва кариерата си в света на спа услугите на 24 години като терапевт на туристически кораб. Само за 2 години тя се издига до управител на луксозния круизен спа център, а след още няколко ръководи общо 12 локации във високия клас туристически плавателни съдове от Карибския басейн чак до Антарктика.

    Преди 9 години Надя решава да се завърне в родината и да приложи тук опита си, събиран по световните океани и морета. Още с появата си на картата на луксозните спа услуги Este Fitness & Spa веднага успява да прикове вниманието на международните експерти в областта. Само година след като отваря врати, спа центърът спечелва първо място в категорията Luxury Fitness Spa за 2017. През следващата година Надя надгражда успеха на ръководения от нея луксозен спа център и той се изкачва до престижното първо място в света, спечелвайки наградата „Най-добър SPA център в света“ за 2018.

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
    Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
    преди 1 ден
    СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
    Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
    преди 2 дни
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 2 дни
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 2 дни
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    18 април 2024, 08:29
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство