събота, 20 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2491 прочитания

    Българска ПР агенция отново сред най-добрите работни места в ПР-сферата в света

    SiteMedia Consultancy е единствената източноевропейска агенция, отличена в две поредни години от една от най-авторитетните световни медии за комуникации в света PR News
    23 октомври 2019, 13:35 a+ a- a

    Eдна от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News публикува ежегодния си списък на най-добрите работни места в ПР-сферата. През 2019 г., за втора поредна година, SiteMedia Consultancy е единственият представител на Източна Европа, отличен с престижното звание. 

    Компании и организации са оценявани за креативна атмосфера, възможности за развитие, нестандартни работни решения, цялостно отношение към работния процес и много други различни постижения в областта на развитието на работодателска марка (Employer Branding). SiteMedia Consultancy се нарежда както до глобални агенции като Ketchum, Havas и Hill+Knowlton, така и до организации с отлични комуникационни постижения като HP Inc., The Heritage Foundation, The United Nation Foundations и други.

    „Огромна чест е за нас да получим подобно признание, което е поредното доказателство, че ПР-пазарът у нас е на световно ниво и името на България се чува на всички комуникационни форуми по всички континенти. За пореден път българска агенция печели награда на световно ниво и това е признание, както за цялостното развитие на българската ПР общност, така и за нивото на услугите в областта на развитието на работодателска марка, които се предлагат у нас. Приемаме наградата като доказателство за успеха на усилената ни работа през последните години, на подхода ни към хората и работния процес и на цялостното развитие на бизнеса на SiteMedia Consultancy“, сподели Любомир Аламанов, управляващ партньор на SiteMedia Consultancy и допълни: „А това, че за втора поредна година сме определени за едно от най-добрите работни места в ПР-сферата, само демонстрира, че сме на прав път и усилената работа се възнаграждава.“ 

    Церемонията по връчване на наградите ще се състои на 21 ноември 2019 г. в Ню Йорк.

    SiteMedia Consultancy е ПР-агенция, специализирана не само в класически комуникационни услуги, но и в изцяло нови за българския пазар продукти като Employer Branding, Time Management, Talent Development, Community Management, Risk Assessment и др. През последната година агенцията разработи успешни комуникационни кампании както за големи международни компании, така и за иновативни стартъп идеи. Офисът на SiteMedia Consultancy се развива като единствения в страната Community&Event център и през 2016 г. спечели награда „Най-креативно офис пространство” на b2b Media. За последните години SiteMedia Consultancy спечели многобройни български и международни награди, сред които второ място като Агенция на годината, на BAPRA Bright Awards 2017. През 2018 г. е удостоена със Златна статуетка на SABRE Awards за кампанията за първата бионик котка, както и Сертификат за отличие за инициативата #MidWeekPRmeetUp. Само преди месец SiteMedia Consultancy беше определена за Агенция на годината за целия свят на престижните Platinum PR Awards 2019.

    PR News Group e издание, което е насочено към комуникационната и маркетинг общност в корпорации, агенции и непрaвителствени организации. Фокусира се върху изграждането и развиването на уменията на ПР и маркетинг специалисти в областта на социални медии, кризисни комуникации, дигитален ПР, оценка, връзка със служители, медия обучения, корпоративна социална отговорност и копирайтинг чрез ежегодни инициативи като уебинари, конференции, награди, работилници и наръчници. Организацията стартира своя бюлетин преди 70 години и до днес подкрепя развитието на комуникaционни и маркетинг специалисти, информирайки ги за последните новини в индустрията.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 18 часа
    JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
    Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
    преди 19 часа
    СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
    Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
    преди 1 ден
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 1 ден
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 2 дни
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 2 дни
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство