четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    7801 прочитания

    Българска вила в Родопите получи световна награда за иновация

    Villa Gella беше отличена от британското списание Corporate LiveWire
    24 август 2020, 11:59 a+ a- a

    Българска вила в Родопите беше отличена в наградите Innovation & Excellence Award 2020 на британското списание Corporate LiveWire. Villa Gella е получила отличие в категория Travel & Hospitality - Villa Experience of the Year. 

    „Villa Gella е уникална планинска къща, от която се разкрива прекрасна гледка към Родопите с автентичен луксозен интериор и удобства“, пише изданието по повод отличието.

    Над 23 000 номинации от 32 страни са получени в тазгодишното издание на наградите на Corporate LiveWire. Тазгодишните отличия идентифицират пионерите, новаторите и мислещите „извън кутията“ в корпоративния свят. „Всеки наш победител е променил света по някакъв начин както в големи, така и в малки мащаби чрез създаване на нови технологии, задаване на нови тенденции и развитие на стандартите в индустрията.“, отбелязват организаторите на наградите.

    „За създателите на Villa Gella тази награда беше изненадваща. Не знаехме за номинацията, но резултатът ни зарадва и укрили!“, коментираха пред Economy.bg собствениците на вилата.

    Villa Gella е най-добрата българска ски вила според Световните ски награди (World Ski Awards) за седем поредни години - от 2013 до 2019. Тя е и първата луксозна вила в България, включена в ASTA Worldwide Destination Guide 2017-2018. Българската вила в родопското село Гела редовно намира място на страниците на множество чуждестранни издания, които я препоръчват като добър избор за отсядане в България.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 16 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 16 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 16 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 17 часа
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 19 часа
    преди 21 часа