четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3933 прочитания

    Българин е един от най-добрите изпълнителни директори в света

    Български PR експерт Боян Иванович беше отличен с международна награда Stevie за успехите си, начело на Intelday Solutions
    11 септември 2020, 10:01 a+ a- a

    Българският PR експерт Боян Иванович бе отличен от международното жури на Stevie International Business Awards (IBA) с бронз за визионерството и изключителни постижения като изпълнителен директор на комуникационна агенция Intelday Solutions в категорията „Реклама, маркетинг и връзки с обществеността“. Наградите се раздават за седемнадесети пореден път, а претендентите са от цял свят.

    „Когато поех ръководството на една от най-добрите пиар агенции в страната, знаех, че е въпрос на време потенциалът за растеж да бъде реализиран. Бизнесът ни е обект на сериозна трансформация, особено в условията на COVID-19, но вярвам, че иновативният комуникационен подход и ангажираност с бизнес целите на клиентите ни ще продължи да ни носи успехи“, каза Боян Иванович. „Има още много неща, които искам да постигнем с екипа на Intelday, и съвсем скоро ще покажем нови страни от нашия бизнес и способности“.

    Журито, оценило заслугите на 29-годишния експерт, са единодушни в коментарите си, че резултатите, които той е постигнал за краткото си време на този пост, са наистина впечатляващи и заслужават да бъдат отличени. Експертите отбелязват, че Боян е имал шанса да покаже своите заложби и да се наложи като лидер в PR сферата не само в България, но и на международно ниво.

    Боян Иванович е изпълнителен директор на Intelday Solutions от 2019 г. и стратегически консултант в областта на медиите и репутацията и анализа на корпорациите и неправителствения сектор. Миналата година Боян бе номиниран за Rising Star of the Year на престижните награди за комуникации на Международната организация на комуникационните консултанти - ICCO Global Awards.

    Боян е член на Управителния съвет на Българската асоциация за управление на проекти - IPMA България и член на Управителния съвет на Световната комисия по здравеопазване и фармацевтична индустрия на PROI - най-голямата мрежа от независими комуникационни агенции в света. Консултирал е големи компании, сред които медийния гигант Netflix и фармацевтичния лидер Horizon Therapeutics, а като част от екипа на Intelday работи с клиенти като Европейската комисия, Европейски парламент, мобилния оператор Telenor, Reckitt Beckinser, SOBI и др. Боян е доктор по Теория на журналистиката и медиите с фокус върху социалните ефекти на технологичничната журналистика. 

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 50 минути
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк
    преди 2 часа
    „България Еър“ променя терминалите за опериране в в Рим, Мадрид и Прага
    Те са предвидени за полети от шенгенското пространство и предоставят възможност за по-добри транспортни връзки и влизане в страните без паспортна проверка
    преди 2 часа
    Предлагат бърза ликвидация на неработещи фирми
    От 30 хил. до 50 хил. нови дружества се създават на година, като над 90% от новостартиралите компании се провалят още в началните стъпки
    преди 2 часа
    3 български авиокомпании ще летят до Китай
    Правителството определи авиопревозвачите за директните полети до Поднебесната империя
    преди 3 часа
    преди 3 часа
    ЕК с планове за европейска диплома
    Така ще се насърчи мобилността с учебна цел в рамките на ЕС