неделя, 19 септември 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  786 прочитания

  KINETIK е стартъпът, който ще представи България на Inter.national! Startup Contest

  На юбилейното пето издание Start.up! Germany Tour 2021 ще участват общо 5 български стартъпа
  23 юли 2021, 09:01 a+ a- a

  KINETIK е българската стартъп компания, която ще представи България на Inter.national! Startup Contest през септември! Победителят бе определен от Германо-Българската индустриално-търговска камара с помощта на експертно жури.

  На юбилейното пето издание Start.up! Germany Tour 2021 участие ще вземат общо пет български стартъпа – „Куполни Къщи“, IndustrialSpire, KINЕTIK, ZAYA и AIRATE.

  Kinetik Automotive – досега не съществуваше електрически картинг, който да осигури платформата за учене на бъдещите пилоти. KINETIK използва своя опит и създава платформата eGo-Kart, която може да бъде използвана за стартиране на кариерата на бъдещите състезателни пилоти в EV моторните спортове и е комбинация от физически продукт (електрически картинг) и софтуер за телеметрия.

  Куполни къщи – проектират и изработват модулна система изключително подходяща за изграждане на нискоенергийни и пасивни къщи с висока топлинна ефективност на сградите и много добро съотношение цена-качество. Над 90% от използваните материали са устойчиви и екологични – дърво, шперплат, слама.

  IndustrialSpire – B2B магазин за продажба на индустриална техника, оборудване и консумативи. Позволява на клиентите разглеждане на богат каталог от 1 милион + промишлени продукти и лесно достъпна информация за вземане на решения.

  AIRRATE произвежда първата в света мрежа за прозорци за пречистване на въздуха, базирана на нанофибърна технология. Тя може да задържа градския смог, плесени, бактерии, аерозли и дизелово замърсяване. Екологично решение за училища, офиси, болници, индустрални помещения.

  ZAYA предоставя интелигентно софтуерно решение за домакинствата и бизнеса чрез създаване на дигитален хъб за ръководства на уреди, независимо от техния производител с удобно интегрирана функция за търсене на различни езици и допълнителни иновативни услуги.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  В тези изнесени пунктове в страната ще има ваксинации през уикенда
  Вижте къде ще се правят ваксинации и в София
  преди 2 дни
  преди 2 дни
  Чуждите инвестиции у нас със спад от 64% до юли
  Най-големите нетни потоци от преки инвестиции в страната за първите 7 месеца на 2021 са от Люксембург, Нидерландия и Германия
  преди 2 дни
  Румъния отново включи България в „жълтата зона“
  Вижте какво се променя за българите
  17 септември 2021, 14:01
  Карантинирани са по-малко от 1% от учителите и учениците
  До момента министърът на образованието и науката не е издал заповед за преминаване към дистанционни занятия на випуски или училища
  17 септември 2021, 13:11
  Преброителите започват обхода утре
  Те ще минават между 8.00 и 20.00 часа всеки ден