четвъртък, 18 април 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3506 прочитания

  БТТП награди „отличниците” в бизнеса за 19-та поредна година

  04 декември 2012, 14:58 a+ a- a

  И тази година Българска търговско-промишлена палата (БТПП) отличи най-заслужилите представители на бизнеса в церемония по връчване на Годишни награди.

  Габровската фирма Станчо Колев ЕООД зае първо място в категория „Топ 100 фирми, класирани по максимална величина на печалбата на 100 лева приходи от продажби през 2011 г.” 

  В категория 50 фирми, класирани по изменението на финансовия резултат през 2010 и 2011 г., водещата позиция бе отредена на „Неохим” АД, гр. Димитровград.

  Победител в категория „Топ 100 фирми, класирани по максимална величина на печалбата на 100 лева собствен капитал през 2011 г.” стана компанията „Голдън Уест Сийд България” ООД.

  Браншова организация за текстил и облекло (БОТО) бе отличена в категория „Браншова организация”. Търговско-промишлена палата – Благоевград пък грабна приза в категория „Регионална търговско-промишлена палата в системата на БТПП”.

  Посланикът на Република Индия в България Дивябх Манчанда спечели първото място в категорията „Посланик”. Д-р Михаел Ангерер – ръководител служба Търговско-икономически въпроси към посолството на Република Австрия в България и представител на Стопанската камара на Австрия, спечели приза за търговски представител.

  Победителите тази година бяха избрани сред над 5 300 от най-активните фирми в българската икономика. Компаниите, участващи в класациите за награди на БТПП през 2012, формират 77% от брутния вътрешен продукт на България за миналата година.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 5 часа
  Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
  Подпомогната от промишленото производство
  преди 5 часа
  България и Италия имат потенциал за разширяване на икономическите връзки и увеличаване на стокообмена и инвестициите
  Президентът на Италианската република Серджо Матарела е на официално посещение в България по покана на българския държавен глава
  преди 5 часа
  преди 21 часа
  Петя Димитрова, АББ: Няма основания да се очаква, че лихвите ще се повишат с въвеждането на еврото
  Между 300 и 400 млн. лв. се очаква да изразходват банките у нас за въвеждането на еврото
  преди 22 часа
  В София ще се проведат първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum
  ETHSofia ще се състои между 17 и 19 октомври в Иновационен форум „Джон Атанасов“
  преди 22 часа
  ОББ: Очакваме по-висок икономически растеж през тази година в сравнение с 2023
  Пазарът на труда се характеризира с ограничено предлагане на квалифициран персонал и относително високо търсене, което се отразява във висок ръст на средната работна заплата