събота, 20 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3881 прочитания

    Любимата книга на милиони жени по света излиза на български

    „Момиче, измий си лицето“ е най-горещият бестселър на „Ню Йорк Таймс“ и „Амазон“ през 2018
    07 януари 2019, 14:52 a+ a- a

    През 2018 г. Марк Менсън ни научи на „Тънкото изкуство да не ти пука“, сега Рейчъл Холис ще ни покаже своята неподправена, забавна женска гледна точка за лъжите, които ни пречат да живеем пълноценно.

    С 1 800 000 продадени екземпляра в САЩ само за 8 месеца, 35 седмици в бестселъровата класация на „Амазон“, 27 чужди издатели по целия свят, „Момиче, измий си лицето“ обещава да се превърне в сензацията на 2019 г. и на българския книжен пазар. Тя заслужено зае и първото място в класацията на „Амазон“ за най-търсени заглавия за 2018 г. Книгата излиза в България на 15 януари, съобщават от ИК „Хермес“.

    Струва ли ти се понякога, че останалите жени знаят недостъпна за теб тайна как да се справят с всичко с лекота? Смяташ ли другите за по-успели, по-привлекателни, по-достойни от теб? Съмняваш ли се, че можеш да осъществиш мечтите си?

    „Дали ще е трудно? Несъмнено! Но именно по пътя на най-малкото съпротивление си се озовала на дивана с двайсет килограма в повече, докато животът ти минава край теб... А в най-тежките дни ще си спомниш, че независимо дали изминаваш сантиметър, или километър, важно е единствено да вървиш напред.“  

    Рейчъл Холис има да ти каже нещо: всичко това са лъжи. Дълбоко вкоренени заблуди, с които е време да се разделиш.

    Собственик на просперираща медийна компания, бестселъров автор и майка на четири деца, Рейчъл отлично познава предизвикателствата, пред които се изправят милионите ѝ читателки по цял свят. В тази книга тя развенчава всички митове, които пречат на жените да реализират потенциала си, и им показва как да преследват неотклонно страстта си.

    Забавна, дръзка и откровена, Рейчъл заслужено е наричана „най-добрата приятелка на милиони жени по света“. Тя може би ще стане и твоя приятелка. Но не и твой герой, защото точно тук и сега ти си своят собствен герой. А Рейчъл само ще ти го напомни.

    Лидер на мнение и бестселъров автор, Рейчъл Холис посвещава блога си – и тази книга – на това да насърчи жените да спрат да преследват чужди идеали и да живеят по собствените си критерии за щастие и успех. С непринудения си и директен подход тя е спечелила милиони последователки в социалните мрежи, където споделя съвети за кариерата и отглеждането на деца наред с рецепти за ястия с много сирене и трикове за красота. Или пък качва снимка от червения килим на „Оскар“-ите, а след това снимка на отпуснатото си коремче със стрии, която взриви Инстаграм. Защото според нея заблудата, че можем да бъдем идеални, е най-големият враг на щастието.

    Успехът на Рейчъл не остава незабелязан и сред редицата награди, с които е удостоена работата ѝ, тя попада и в класацията „30 предприемачи под 30“ на „Инк. Мегъзин“.  

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 20 часа
    JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
    Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
    преди 21 часа
    СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
    Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
    преди 2 дни
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 2 дни
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 2 дни
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 2 дни
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство