петък, 30 октомври 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  625 прочитания

  Paysafe организира онлайн мобилен хакатон

  Надпреварата е с награден фонд 8 000 лв. и в нея могат да се включат мобилни инженери
  03 септември 2020, 14:24 a+ a- a

  Софтуерната компания Paysafe обяви, че организира двудневен онлайн хакатон в рамките на два дни – 3 и 4 октомври 2020. Той е отворен за всички мобилни инженери (Android и/или iOS) в България, които проявяват интерес към финтех индустрията, имат страст към програмирането и искат да се състезават с най-добрите таланти в сферата.

  В допълнение на възможността да спечелят една от трите парични награди на обща стойност 8,000 лева, участниците ще могат да обсъдят опциите за кариерно развитие в Paysafe.

  Всички заинтересовани участници трябва да сформират отбори, състоящи се от до 4 души и да се регистрират предварително до 28 септември.

  Хакатонът ще протече изцяло в онлайн среда. Участниците ще имат възможност да изберат едно от три възможни предизвикателства за разработване на приложение – игра за набиране на средства, приложение за разделяне на сметка в заведение или образователно приложение, насочено към управление на финанси за ученици и младежи. Класиралите се на трите челни позиции ще получат парична награда в размер на съответно 5,000 лева за първо място, 2,000 лева за второ място и 1,000 лева за трето място.

  „Мобилният хакатон представлява чудесна възможност да се запознаем с талантите в индустрията и същевременно да видим как съумяват да се справят с предизвикателствата, които сме им подготвили в лимитирана времева рамка. Приветстваме всеки, който иска да тества способностите си или просто иска да прекара един забавен уикенд сред съмишленици, да се включи!“, споделя Иван Петров, вицепрезидент Софтуерно инженерство в Paysafe.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 34 минути
  Американец се зарази едновременно с Covid-19 и грип
  Това е първият регистриран случай на „коинфекция“
  преди 1 час
  Случаите на Covid-19 в САЩ надхвърлиха 9 млн.
  Данните за нови положителни случаи дневно се увеличават в 42 щата
  преди 2 часа
  Обмисля се вечерен час за ресторанти и кафенета в София
  Няколко дискотеки в Студентски град са нарушили заповедта на здравния министър и са били отворени за клиенти
  преди 3 часа
  В област Перник се въвеждат допълнителни противоепидемични мерки
  Критичната точка на заболеваемост в областта е премината
  преди 3 часа
  преди 4 часа
  България е готова да започне преговори за членство в ОИСР
  Страната ни участва за първи път в годишната министерска среща на организацията, в качеството си на кандидат за членство