петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2581 прочитания

    Отвори врати първото високотехнологично споделено пространство в София

    SpaceAssembly e проект на консултантската ITCE и осигурява творческа среда за екипно взаимодействие, събития и обучения в онлайн и хибриднен вариант
    01 юли 2021, 13:42 a+ a- a

    Моделите на работа от бъдещето изпревариха времето си и за броени месеци станаха фактор, който постави на първо място необходимостта от изграждането и функционирането на работни места и пространства от съвършено нов тип.

    Именно такова пространство, създаващо модерна творческа среда - разнообразна, високотехнологична и комуникативна, е SpaceAssembly, съобщават от българската консултантска компания ITCE – автор на проекта.

    Днес в София Тех Парк, в присъствието на много гости, партньори и клиенти, те дадоха официален старт на проекта си, замислен и осъществен за по-малко от година.

    SpaceAssembly, казват от ITCE, отговаря именно на най-новите изисквания за качествено работно взаимодействие в екип, обучения, планиращи събития, нетуъркинг в различни форми – онлайн, хибридни и присъствени, broadcasting & streaming до всяка точка на света.

    Посветили последните 20+ години в подпомагане на големите организации да оформят своята дигитална стратегия, да трансформират и модернизират уменията на служителите си, през 2020 г., когато светът навлезе в съществени промени в резултат на едно неочаквано събитие, екипът на ITCE постави на фокус преосмислянето на екипното взаимодействие.

    "Нашата цел беше да създадем работно пространство, където професионалисти, екипи и организации от света на бизнеса и обществения живот могат да се събират и качествено да взаимодействат, да провеждат обучения и самите те да се учат, да планират, излъчват срещи и събития и др.", разказва Димитър Георгиев, партньор в ITCE и движеща сила зад проекта SpaceAssembly.

    В резултат на този подход се ражда SpaceAssembly, като още в периода на неговото създаване вече са проведени няколко десетки срещи, обучения, презентации, уебинари, Agile планиращи събития, за стотици участници и в различни видове и формати - онлайн, хибридни и присъствени, включително и със силно международно участие.

    "Важно предимство на проекта е, че освен техническото оборудване, SpaceAssembly разполага и с екип от над 10 професионалисти в области като видеозаснемане и монтаж, аудио инженерство, графичен дизайн, създаване на творчески концепции и управление на събития, тренинги по публична реч и презентационни умения. Така компаниите и организациите, които идват при нас, могат да разчитат на съдействие за цялостната подготвка и реализация на своите проекти", допълва Димитър Георгиев. Според него това е много важно от гледна точка на възможността компаниите лесно да набавят необходимите им компетенции и ресурси, за да направят своето събитие истински успешно.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 10 часа
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 11 часа
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 12 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 14 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 16 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк