четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2246 прочитания

    Scalefocus навърши 10 години със 7 развойни центъра и 800 души екип в 4 държави

    Българската софтуерна компания стартира през 2012 с един офис в България и само няколко души екип
    12 април 2022, 10:04 a+ a- a


    „Продължаваме да надграждаме екипите, процесите и бизнес активностите си, обяви Иван Иванов, изпълнителен директор на Scalefocus. Снимка: Scalefocus

    Българската софтуерна компания Scalefocus отбеляза своя 10-ти рожден ден с екип от близо 800 души, работещи в 4 държави, 7 развойни центъра в България, Северна Македония и Турция, както и търговско представителство в САЩ. 

    Компанията поставя своето начало през 2012 г. с един офис в България и само няколко души екип. Десет години по-късно е призната от организации като Forbes, Deloitte и Financial Times за една от най-бързо развиващите се компании в Европа и за най-иновативната компания в България, оставяйки трайна положителна следа с 500 успешно реализирани проекта за над 300 клиенти от цял свят. 

    През годините Scalefocus изгражда богата технологична експертиза в разнообразни индустриални вертикали, които поставят основите за растеж и ще останат приоритетни и за в бъдеще. Такива са секторите на ИТ, здравеопазване, финанси и застраховане, енергетика и др. Работата по комплексни и иновативни проекти за водещи международни организации е силен мотиватор за хората в компанията. Повече за проектите, по които работи компанията, може да прочетете ТУК.

    „Продължаваме да надграждаме екипите, процесите и бизнес активностите си, следвайки стратегия за превръщане на Scalefocus в мултинационална компания с акцент върху предоставянето на цялостни софтуерни решения и услуги с висока добавена стойност, които ускоряват бизнес трансформацията на клиентите ни, помагат им да иновират и да посрещат успешно технологичните и бизнес предизвикателства. Активно работим за създаване на възможности за развитие за колегите ни, които са основният двигател за успеха на компанията. Целим Scalefocus да бъде и положителен катализатор за развитие на цялата IT екосистема в България и страните, в които оперираме.“, споделя посоката, в която компанията продължава да се движи за в бъдеще Иван Иванов, изпълнителен директор на Scalefocus.

    Scalefocus активно работи за развитие на млади таланти в страните, в които оперира. Чрез партньорство с водещи университети и училища, както и чрез собствената си безплатна Scalefocus Академия, компанията помага за обучението на квалифицирани специалисти в разнообразни технологични направления и подкрепя развитието на цялата IT екосистема. Важен фокус през годините Scalefocus поставя и върху участието в про-боно проекти, дарителски инициативи и подкрепа на социалнозначими каузи.

    Друг приоритет е формирането и развитието на лидери в рамките на организацията. Насърчава се споделянето на знания и опит чрез разнообразни инициативи – от менторски програми, при които по-опитни колеги помагат и напътстват по-младите, през технологични обучения и  такива за меки умения, до различни формати, насочени към обсъждане на най-новите тенденции и споделяне на добри практики.

    Вижте по какви проекти работи Scalefocus в България ТУК

    Видео за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на Scalefocus в JOBS.bg тук

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 7 часа
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 7 часа
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 9 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 10 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 12 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк