понеделник, 26 февруари 2024   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  974 прочитания

  Мусала Софт отбелязва 10 години в Бургас

  06 декември 2023, 10:30 a+ a- a

  Софтуерната компания Мусала Софт обяви десетата годишнина от откриването на своя офис в Бургас. През тези години дружеството успешно развива своята дейност, предлагайки иновативни решения за клиентите си по целия свят.

  “Честит празник на Бургас и Мусала Софт - Бургас. Десетилетие е сериозна възраст - и градът и Мусала Софт се промениха много. Сега сме по-иновативни, по-мъдри, още по-амбициозни и гледаме устремени напред заедно.” – сподели Елена Маринова, Президент и член на Борда на Мусала Софт.

  За 10 години офисът в Бургас се превърна в център за иновации и развитие, където талантливи специалисти работят върху водещи проекти в областта на софтуера и технологиите за клиенти като IBM, VMware, SAP, ProCredit Bank, Generali и други. Мусала Софт създава устойчив екип от експерти, който предоставя иновативни решения в горещи технологични направления. Гордост за компанията е, че по-голямата част от служителите в Бургас работят в компанията почти от самото създаване на офиса. Те са част от успешното реализиране на ключови проекти в областите интеграция в облака, интернет на нещата, големи данни, изкуствен интелект и добавена реалност.

  Компанията изгражда сплотена ИТ общност на местно ниво, партнирайки си с Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, Бургаски свободен университет, Природо-математическа гимназия „Академик Никола Обрешков“ и Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации. Партньорствата са част от цялостната стратегия на Мусала Софт за корпоративна социална отговорност, насочена към подкрепа на водещите академични институции и ИТ талантите на бъдещето.

  „Мусала Софт е работодател с добро име, органична част от технологичната общност в Бургас. Това, че празнува рожден ден на 6 декември, е много символично. Тогава е Никулден, най-любимият ден на бургазлиите. Искрено желая просперитет на компанията и на нейните служители! И нека бургаският екип на Мусала Софт продължи да се разраства! Честит рожден ден!” – Димитър Николов, кмет на град Бургас в поздравителен адрес по случай празника на компанията.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  23 февруари 2024, 16:13
  Nvidia стана 4-тата най-голяма компания в света
  Пазарната капитализация на производителя на чипове достигна $1,96 трилиона
  23 февруари 2024, 15:45
  ЕС прие 13-и пакет от санкции срещу Русия
  За първи път се налагат санкции на китайски фирми, които помагат на Кремъл
  23 февруари 2024, 15:36
  23 февруари 2024, 15:24
  Над 120 BILLA магазина ще имат каси на самообслужване до края на 2024
  Веригата започва да въвежда в обектите си хибридния модел на плащане още през 2020
  23 февруари 2024, 14:46
  МОН: Над 156 хиляди ученици се обучават в професионални паралелки
  Националната търговско-банкова гимназия е училището с най-много учебни предприятия в света
  23 февруари 2024, 13:18
  23 февруари 2024, 10:44
  Colliers: Хибридният модел на работа ще се запази и тази година
  Развитието на споделени работни места вероятно ще се ускори през 2024, сочи доклад на компанията