петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3734 прочитания

    EOA Leadership Summit & Awards 2016 ще се проведе в България

    Страната ни ще е домакин на събитието след като стана най-добра аутсорсинг дестинация за 2015
    02 февруари 2016, 15:15 a+ a- a

    Президентът Росен Плевнелиев приема от Стефан Бумов, председател на УС на Българска аутсорсинг асоциация, наградата за страната ни за най-добра аутсорсинг дестинация за 2015 г. на Европейската аутсорсинг асоциация

    Седмото издание на годишните награди на Европейската аутсорсинг асоциация (European Outsourcing Association - EOA) - EOA Leadership Summit & Awards 2016 ще се проведе за първи път в България под патронажа на българския държавен глава Росен Плевнелиев. Това съобщиха от Българската аутсорсинг асоциация.

    Домакинството на наградите е първият от такъв мащаб проект в аутсорсинг индустрията, осъществяван в България, който допринася за образа на страната ни като водеща високотехнологична бизнес дестинация. Това е поредно признание за страната ни, която вече се доказа като силна и перспективна аутсорсинг дестинация, печелейки в една и съща година престижните EOA Awards 2015 и NOA Awards 2015 за аутсорсинг дестинация на годината.

    Седмите по ред годишни награди на EOA ще бъдат последвани от среща на върха и ще отличат усилията на компании и физически лица от Европа, които са демонстрирали най-добри практики и изключителни постижения в сферата на аутсорсинга. Ще бъдат връчени награди в общо осем категории, сред които и аутсорсинг дестинация на годината, като тази година ще бъдат въведени и нови категории – признание за изключителни постижения в аутсорсинга в България, Франция и други страни в Европа.

    EOA Leadership Summit ще събере лидери в аутсорсинг индустрията от цяла Европа и извън нея, за да обсъдят посоката на развитие на организациите в новата ера за аутсорсинга. Темите, които ще бъдат дискутирани, са свързани с недостига на критични умения в бранша, глобалните стандарти в най-добрите аутсорсинг практики и как компаниите трябва да се адаптират, за да отговорят на изискванията на новата аутсорсинг екосистема.

    Президентът Росен Плевнелиев коментира: „Гордеем се, че България ще бъде домакин на следващия Leadership Summit & Awards на Европейската аутсорсинг асоциация. За нас това е изключително признание и възможност да допринесем за утвърждаването на добрите бизнес практики в сектора и международния бизнес. Като президент заставам в подкрепа на аутсорсинг индустрията, зад всеки инвеститор в сектора, зад всеки бизнес, създаващ работни места за млади хора, утвърждаващ бизнес етиката и промотиращ растеж и иновации.“

    По думите на Кери Халард, директор на Европейската аутсорсинг асоциация: „За нас е изключително вълнуващо да проведем EOA Leadership Summit & Awards в България, една нация в разгара на бума на аутсорсинг сектора. Страната бързо се превръща в една от най-атрактивните дестинации за аутсорсинг в Европа заради високото качество на IT индустрия, многообразието на езици и таланти на кадрите. Ние сме във възторг, че президентът Плевнелиев ще открие срещата на върха. За да постигне една страна истински успех в аутсорсинга, индустрията се нуждае от пълната подкрепа на държавните институции и правителството, и България ясно показа, че има тази подкрепа."

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 59 минути
    TSMC планира да увеличи работната си сила до 100 000 души
    Най-големият производител на чипове наема с огромни темпове
    преди 16 часа
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 17 часа
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 18 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 20 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ