четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2917 прочитания

    Модис разширява екипа си в Пловдив

    Компанията планира и съвместна работа с висшите учебни заведения и гимназиите, профилирани в изучаването на чужди езици и ИТ
    11 ноември 2019, 14:40 a+ a- a

    Борис Сарабеев, Site Manager, Пловдив, Модис България

    Екипът на Модис в България вече наброява над 1400 души, като се предвижда увеличаване на броя им още през тази и следващата година. Непрекъснатото развитие на бизнеса позволява осигуряването на конкурентни условия на труд, както и обучението и развитието на служителите с цел запазване на тяхната мотивация за работа и обогатяването на придобитите знания и умения, обясняват от компанията.

    Компанията има повече от 20 години опит като един от лидерите на пазара в Европа, Северна Америка, Азия и Австралия. Организацията стартира своята дейност в България през 2005г. под името Ajilon Bulgaria, преименувана по-късно на Adecco. След 13 години и редица успешни проекти се взима решение за създаването на Модис, компания част от Adecco Group, и позиционирането ѝ в сектора на ИТ услугите по управление и поддръжка.

    Модис предоставя професионални решения в областите на ИТ, инженеринг и природни науки, като в България специализира в изграждането на гъвкави и адаптивни ИТ услуги за клиенти от цял свят. Към момента Модис България предоставя цялостни ИТ аутсорсинг решения в сферата на IT Service Desk и Data Center поддръжката, услуги по управление и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни потребители, разработка и поддръжка на приложения и BPO решения на водещи компании от цял свят.

    В офиса на Модис в Пловдив вече работят близо 70 служители, владеещи английски, френски и немски език, като планът е броят им да достигне 200 души.

    Компанията вярва, че е необходимо в организацията да съществуват възможности за кариерно развитие, повишаване на квалификацията, както и забавление по време на работа. Ето защо Модис създава и развива множество различни върешни инициативи и програми, осигуряващи атрактивна работна среда за всеки служител. Сред най-популярните от тях е Win4Youth Bulgaria, подкрепяща глобалната Win4Youth инициатива на Adecco Group. Като част от нея, всяка година екипът на Модис България спортува и изминава хиляди километри, подкрепяйки благотворителни дейности от цял свят. 

    „Като един от водещите работодатели в България, отлично осъзнаваме предимствата за развитието на компанията ни в Пловдив. Залагаме на дългосрочна визия за растеж с акцент върху ИТ аутсорсинг бизнеса на Модис. Планираме тясна съвместна работа с висшите учебни заведения и гимназиите, профилирани в изучаването на чужди езици и ИТ, за да бъдат предоставени на завършващите възможности за развитие в рамките на престижна международна организация.“ – Борис Сарабеев, Site Manager, Пловдив, Модис България.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 2 часа
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 4 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 5 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 7 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк