четвъртък, 04 март 2021   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1956 прочитания

  Модис разширява екипа си в Пловдив

  Компанията планира и съвместна работа с висшите учебни заведения и гимназиите, профилирани в изучаването на чужди езици и ИТ
  11 ноември 2019, 14:40 a+ a- a

  Борис Сарабеев, Site Manager, Пловдив, Модис България

  Екипът на Модис в България вече наброява над 1400 души, като се предвижда увеличаване на броя им още през тази и следващата година. Непрекъснатото развитие на бизнеса позволява осигуряването на конкурентни условия на труд, както и обучението и развитието на служителите с цел запазване на тяхната мотивация за работа и обогатяването на придобитите знания и умения, обясняват от компанията.

  Компанията има повече от 20 години опит като един от лидерите на пазара в Европа, Северна Америка, Азия и Австралия. Организацията стартира своята дейност в България през 2005г. под името Ajilon Bulgaria, преименувана по-късно на Adecco. След 13 години и редица успешни проекти се взима решение за създаването на Модис, компания част от Adecco Group, и позиционирането ѝ в сектора на ИТ услугите по управление и поддръжка.

  Модис предоставя професионални решения в областите на ИТ, инженеринг и природни науки, като в България специализира в изграждането на гъвкави и адаптивни ИТ услуги за клиенти от цял свят. Към момента Модис България предоставя цялостни ИТ аутсорсинг решения в сферата на IT Service Desk и Data Center поддръжката, услуги по управление и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни потребители, разработка и поддръжка на приложения и BPO решения на водещи компании от цял свят.

  В офиса на Модис в Пловдив вече работят близо 70 служители, владеещи английски, френски и немски език, като планът е броят им да достигне 200 души.

  Компанията вярва, че е необходимо в организацията да съществуват възможности за кариерно развитие, повишаване на квалификацията, както и забавление по време на работа. Ето защо Модис създава и развива множество различни върешни инициативи и програми, осигуряващи атрактивна работна среда за всеки служител. Сред най-популярните от тях е Win4Youth Bulgaria, подкрепяща глобалната Win4Youth инициатива на Adecco Group. Като част от нея, всяка година екипът на Модис България спортува и изминава хиляди километри, подкрепяйки благотворителни дейности от цял свят. 

  „Като един от водещите работодатели в България, отлично осъзнаваме предимствата за развитието на компанията ни в Пловдив. Залагаме на дългосрочна визия за растеж с акцент върху ИТ аутсорсинг бизнеса на Модис. Планираме тясна съвместна работа с висшите учебни заведения и гимназиите, профилирани в изучаването на чужди езици и ИТ, за да бъдат предоставени на завършващите възможности за развитие в рамките на престижна международна организация.“ – Борис Сарабеев, Site Manager, Пловдив, Модис България.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 4 минути
  Натиск върху болниците не се отчита, системата е подготвена за повишението на Covid случаите
  Повишаването на инфекциите се дължи на британския вариант, стана ясно на работно съвещание при премиера Борисов
  преди 35 минути
  1154 нови случая на Covid-19 у нас
  Общият брой лабораторно потвърдени инфекции от началото на пандемията у нас е 253 183
  преди 2 дни
  ЕК ще предложи дигитален зелен паспорт още този месец
  Целта е улесняване на движението в рамките на ЕС и по света за работа или туризъм
  преди 2 дни
  В ЕС вече е приложима нова версия на енергийния етикет
  Производителите ще са задължени да поддържат на разположение резервни части в продължение на няколко години след като продуктите вече не са на пазара
  преди 2 дни
  Revolut открива банка в България и вече предлага на клиентите си защитени депозитни сметки
  Компанията отваря европейската си банка за български клиенти
  преди 2 дни
  През септември се пуска движението в двете посоки в новия тунел „Железница“
  Движението по АМ „Струма“ от Благоевград до Симитли също ще бъде пуснато тогава