четвъртък, 01 октомври 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1786 прочитания

  eBay открива 100 работни места у нас

  Българи ще извършват цялостната поддръжка в платформата на немски език
  27 август 2020, 13:22 a+ a- a

  Глобалната търговска платформа eBay ангажира аутсорсинг компанията Sitel за предоставяне на техническа поддръжка от българския център на компанията. За първи път eBay решава да ангажира голям оператор на услуги в сферата на обслужване на клиенти в България и благодарение на това Sitel е създала 100 нови работни места в страната ни.

  Всеки телеагент на Sitel преминава професионално обучение от поне 160 часа. Българите, които работят за Sitel в поддръжката на eBay, обслужват германския пазар, поради което владеенето на немски език и компютърната грамотност са задължителни.

  Условията за развитие в сервизния център на Sitel са равни за мъжете и жените, съобразно политиката на компанията, която не налага и възрастови ограничения. Служителите поддържат здравословен баланс между професионалния и личния си живот, тъй като не се налага да поемат нощни смени.

  Ръководството на компанията е със седалище във Варна, но телеагентите са разположени в различни градове в цялата страна и се възползват от предимствата на работата в домашна среда.

  „Изключително сме доволни, че eBay е наш партньор. В Sitel вярваме, че най-доброто потребителско изживяване се основава на това как служителите ни се чувстват в компанията и с каква нагласа идват на работа. Това е и причината да сме толкова фокусирани върху хората, които назначаваме, и развитието им в рамките на компанията. Едно от най-големите предимства на Sitel България е, че привличаме и развиваме невероятно квалифицирана и високообразована работна сила. Местният ни екип от специалисти вече е показал страхотни резултати, обработвайки средно 35-40 запитвания на ден и получавайки положителни отзиви от германските търговци на eBay. Освен това, тъй като компанията прилага модела на работа вкъщи, бяхме спокойни и сигурни, че екипът ни за поддръжка на eBay ще е в безопасност по време на пандемията. Очакваме с нетърпение по-нанатъшното разширяване на екипа”, коментира Георги Узунов, генерален мениджър на Sitel за България.

  „В eBay се стремим да добавяме стойност за пазарите, на които оперираме. Като се има предвид, че България е сред нашите приоритетни пазари, изборът на Sitel за наш партньор ни свързва още по-силно с това прекрасно място и съм сигурен, че ще помогне на местната общност, тъй като за много хора е важно да работят там, където живеят”, споделя Иля Кретов, генерален мениджър на "Глобални пазари с висок потенциал за развитие" на eBay.

  Миналата година 50 български малки и средни предприятия от пловдивски регион преминаха едномесечно обучение организирано от eBay, за да им помогне да увеличат продажбите си в чужбина, като се възползват от възможностите на международната търговска платформа. Още преди края на обучението компаниите успяха да създадат свои собствени електронни магазини в eBay, а някои осъществиха и първите си продажби.

  "България има голям потенциал за растеж на износа. Най-лесният начин той да се реализира е да се извършват продажби онлайн. Ето защо сме поели ангажимент да предоставяме различни възможности на съществуващите български продавачи, както и на нови компании, които биха желали да се присъединят към нас. В момента е активна програмата ни за подкрепа на малки и средни производители от България “Always Open”, чиято основна цел е да предостави полезни възможности за повече български продавачи, включително на такива които нямат никакъв опит в онлайн продажбите. eBay осигурява лесен достъп на малките и средни бизнеси до международната аудитория от над 180 милиона потенциални клиенти на 200 пазара, която позволява на българските предприемачи не само да запазят източника си на приходи, но и да развиват бизнеса си дори в условията на криза“, добавя Иля Кретов.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 3 часа
  Банките у нас отчитат спад от 43% на печалбата си през първите 8 месеца на 2020
  През август депозитите в банковата система достигат 100 млрд. лв.
  преди 4 часа
  Google ще плати 1 млрд. долара на издатели за новини
  Медии отдавна се борят с търсачката за компенсация за използване на съдържанието им
  преди 5 часа
  преди 6 часа
  Получени са 12 заявления за държавна помощ за чартърни полети
  От Министерството на туризма очакват мярката €35 на седалка да подпомогне зимния сезон
  преди 6 часа
  Програма ще помага на български компании при навлизането им на международните пазари
  Програмата ще предостави серия от лекции с теоретична и практическа част за 15 български компании, за да разви експортния им потенциал
  преди 7 часа
  ЕК откри наказателна процедура срещу Великобритания
  Причината е британски законопроект, който нарушава постигнатото споразумение за Brexit