събота, 21 май 2022   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1150 прочитания

  Бош Инженеринг Център София с програма за обучение на софтуерни инженери

  Безплатните курсове стартират през ноември и ще продължат четири месеца
  28 септември 2021, 13:42 a+ a- a

  Бош Инженеринг Център София обяви началото на Bosch ECS Career Camp - програма за обучение на млади софтуерни специалисти, която съчетава придобиването на фундаментални знания с приложни технически умения за работа по проекти за цялостни решения, свързани с бъдещето на автомобилната индустрия.

  Инженерната академия включва поредица от лекции на доказани професионалисти от екипа на Бош Инженеринг Център София, които ще подготвят обучаващите се за техния успешен кариерен старт в разработването на най-съвременните софтуерни аутомотив технологии.

  Ще бъдат представени примери от реални проекти с различни практически казуси и упражнения. Така Bosch ECS Career Camp ще даде възможност за придобиване на познания за софтуерни алгоритми, стандарти, процеси и тулове, които трябва да се познават, за да се създават безопасни и устойчиви решения за мобилността.

  Програмата за обучение на инженери в Bosch ECS Career Camp е структурирана в три направления: Програмиране с Embedded C, Embedded Modern C++ и усъвършенствани методи за автоматизирано тестване и валидиране за бъдещите тест инженери.

  Необходимо е кандидатстване за съответното направление в платформата на програмата. Одобрените кандидати ще имат възможност да започнат подготовката си дистанционно, като обучението стартира през ноември 2021 и продължителността на курсовете е четири месеца.

  Участието в Bosch ECS Career Camp е напълно безплатно и след успешното завършване на обучението си, младите специалисти ще бъдат готови да започнат професионалната си кариера в Бош Инженеринг Център София.

  От създаването си Центърът следва стратегия на подкрепа за образованието, професионалното развитие и ориентация на младите хора в България, както и за създаване на среда и повече възможности за придобиване на нови знания и умения чрез иновации и технологии.

  Сред основните приоритети на Бош Инженеринг Център София са инвестицията в образование и развитие на млади таланти в IT сферата. Освен че инициира програми за усъвършенстване на квалифицирани и опитни инженери, компанията подкрепя и бъдещите кадри в професионалното им развитие чрез стажантски програми, дуално обучение и сътрудничество с университети.

  Повече информация за компанията и свободните позиции в момента вижте в профила на Роберт Бош в JOBS.bg тук

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 22 часа
  Проучване: Първи признаци на консолидация на ритейл парковете у нас
  Споделените пространства се превръщат във все по-важен елемент от офис средата, отчитат от Cushman & Wakefield Forton
  преди 1 ден
  ЕК признава COVID-19 за професионално заболяване
  Вижте работници от кои сектори ще получават обезщетения
  преди 1 ден
  262 нови случая на Covid-19 у нас
  Общият брой потвърдени случаи на новия коронавирус у нас от началото на пандемията е 1 162 986
  преди 2 дни
  DHL Freight отваря нова логистична база в София
  Ще бъдат открити 100 нови работи места
  преди 2 дни
  Основаната от българин Leanplum е придобита от CleverTap
  Офисът в София става вторият най-голям развоен център в новата компания, броят на служителите в България ще се увеличи с 20% до края на годината.